Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No chyba tak. Pisałam tylko żeby nikt się nie zdziwił. U mnie na sali była też taka kobieta co miała tyle kosmetyków ze sobą że szok. A na początku po porodzie skórka też się łuszczy a to nie oznacza że skóra jest suchaTo chyba standard ze myja pod kranem![]()
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocypytałam ost lekarza o sambucol - mogę, ale zachowalam się jak blondynka (nie obrazajac zadnej) i nie zapytałam o dawkowanie... na ulotce pisze, ze 10 ml 4x dziennie dla dorosłych. Wydaje mi się, że jak dla nas jest to trochę końska dawka. Któraś z Was już go stosowała z tego co pamiętam... może mi ktoś z Was powiedzieć jak go stosować?
U nas wszystkie ciężarne powiedziały, że chcą karmić piersią, więc w zasadzie nie było o MM mowy. Jedyne co położna mówiła o MM, to jeśli dzięki temu mamy wyjść szybciej ze szpitala z Maluszkiem to pozwolić dokarmić w szpitalu. Będę miała jeszcze jedne zajęcia z laktacji, może wtedy coś będzie mowa dodatkowo.Mam pytanko do Dziweczyny, które były na Szkole Rodzenia. Czy przy omawianiu karmienia i laktacji, położne mówiły nie tylko o karmieniu piersią, ale też MM od pierwszych dni życia? Albo były Mamy które o to pytały ?