KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
TakTak jak przewidziały dziewczyny dużo jest przyszłych mam, które jeszcze się nie ujawniły tylko cichutko nas podczytują
![]()
A to powstanie nowe forum i tam się przeniesiemy a to zostanie czy jak to wyglada ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TakTak jak przewidziały dziewczyny dużo jest przyszłych mam, które jeszcze się nie ujawniły tylko cichutko nas podczytują
![]()
Szczerze to nie mam pojęcia, ale tak mi się wydaje, że nowe i zamknięte.A to powstanie nowe forum i tam się przeniesiemy a to zostanie czy jak to wyglada ?
Tak dokładnie. Dostaniemy nowe forum które będzie widoczne tylko dla użytkowników z dostępem. To nadal bedzie tu dostępne dla wszystkichSzczerze to nie mam pojęcia, ale tak mi się wydaje, że nowe i zamknięte.
Ooo ja też mam 11.11 prenatalnemyślałam że będę sama bo w Polsce raczej wszystko zamknięte
gdzie mieszkasz?
Jestem tej samej myśli, tym bardziej że niektórych dziewczyn z listy w ogole nie znam, a dobrze by było żebyśmy na zamkniętym wątku chociaż się kojarzyły.Dziewczyny prosimy o ujawnienienapiszcie coś o sobie
![]()
Ooja mam dokładnie 11.11 na 11
A mieszkam w LondynieA Ty?
DokładnieTaka data i godzina ze nie idzie zapomnieć![]()
W AustriiOoja mam dokładnie 11.11 na 11
A mieszkam w LondynieA Ty?