Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)
boli mnie tak dziwnie, jakby cały brzuch był napięty i nawet nie mogę go wciągnąć. 
jak mnie zaczęły jechać, że jestem mało atrakcyjna i boję się konkurencji, dokładnie mi napisała "Dla mnie jesteś nikim, tylko przemądrzałą, mało atrakcyjną osóbką która potrzebuje komuś pocisnąć żeby sama lepiej się poczuła" mimo że nawet jednego słowa obraźliwego nie napisałam. ta siostra to w ogóle coś z głową ma chyba
pisała do mnie na fb i nk. jak zablokowałam ją to pisała z profilu swojego faceta. jak zablokowałam jej faceta to pisała z profilu jego mamy! no chora jakaś! w końcu napisała do T. że ona sobie nie życzy żebym to ja do nich pisała! gdzie jak T. zobaczył to moja skrzynka zawalona wiadomościami tylko od niej, a ja do nich nic... i T. napisał że nie życzy sobie i nie pozwoli na obrażanie jego przyszłej żony. że albo ona mnie przeprosi albo kończą znajomość. Ona dalej po mnie jechała, więc T. uciął znajomość, a ta do tej pory nie raz do niego napisze a T. olewa. Poza tym nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby T. chodził gdzieś z samymi laskami
my np. byliśmy bardzo imprezowym małżeństwem, często do klubów jeździliśmy i T. się mnie wczoraj pyta "i jak będziemy teraz imprezować?" a ja mówię że nie mogę, ale on jak chce to niech jeździ. To mnie wyśmiał, że beze mnie nie pójdzie 

ja z chorzowa![]()