Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam
My walczymy z choróbskiem i jest juz lepiej
Jeśli chodzi o kontakty z rodzicami. To z ojcem wogóle kontaktu niemam. A mama za granicą, jeździmy do niej raz w roku a tak to kontakt telefoniczny, internetowy. Ogólnie ok.
A z teściami to róznie- zależy jaki mają dzień ;/ Na szyję sie im nie rzucam![]()
W niedziele powiedziliśmy mojej babci o ciąży (wychowywała mnie wiec jej chciałam pierwszej powiedziec) dziwnie o nic nie pyta
Kochane a mam pytanie, lekarz zalecił mi witaminy dla kobiet w ciązy i kwas foliowy. Kupiłam witaminy które zawierają kwas foliowy i niewiem czy osobno tez kwas brać ? Jak Wy robicie?
hmm
Ehhh... To mój mąż zrobił nam niespodzianke i napisał na forum. Od razu zapytałam czy to przypadkiem nie on ale oczywiscie zaprzeczył.
Moi rodzice mieszkaja 700 km ode mnie wiec nie widujemy sie zbyt czesto, ale mam tesciów 10 km dalej wiec mozna powiedziec ze na miejscu. Na prawde mam szczescie trafiajac na takich tesciów :-) mamy bardzo dobre relacje.
Ewelinka2106 z tego co wiem to dawka kwasu foliowego na dobe to 0,4 mg. Jeśli taka ilość znajduje sie w witaminach to nie musisz brac go juz dodatkowo.
Ja biore Femibion Natal 1. Podobno jeden z najlepszych suplementów dla kobiet w ciąży. Bierze się go do konca 12 tyg ciąży, później przyjmuje sie Femibion Natal 2.