reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

My na poczatku chcelismy po prostu wieksze mieszkanie ale wizja ogrodka i piaskownicy wlasnej nas przekonala:) nasz pies tez bedzie w siodmym niebie. Ten ktory nam sie najbardziej podoba jest na Ursynowie ma 4 sypialnie, salon, 3 lazienki, 2 garderoby i cos co nazywaja galeria i ma prawie 40m2, jest na samej gorze a wokol jest duzy taras, dzialka malutka ale wystarczy 400 m. Narazie go zarezerwowalismy i czekamy na decyzje kredytowa bo jednak nieduzy kredyt na potrzebny:)

reklama
aesthete- powiem Ci tak , mi kiedys na sam widok nie dobrze bylo sushi :D a potem maz mnie zmuszal zeby sprpbowala i mi posmakowalo srednio raz w tygodniu zawsze do chinskiej szlismy i bralismy na wynos heheh i obowiazkowo sushi teraz dla mnie :d powiem ci ze surowe mieso to tez nie dla mnie ja uwielbiam to wegetarianskie tylko z ryzem i np ogorkiem mowie ci musisz sorobwac pychaaa!!!!!! mnie tez nosi w sklepie a moj se cole kupuje a ja tylko sie oblizuje heheeh jak dzidzius sie uordzi to pierwsze co zamawiam owoce morza sushi i red bulla zeby odzyc hehe , co do domu to widze ze mamy to samo zdanie :D dom to dom :d dla dzieci raj :D zwlaszcza ze u mnie niema zadnego placu zabaw w okolicy ani nic wiec zrobimy w ogrodku , najbardziej to lubie wieczoram lezec na balkonie i podziwiac zachod slonca ehhhhh

An_Ka-no tak ty z Wawy to u Was ceny ze szok :) ja wlasnie chcialam dom zeby miec ogrodek to se sadze warzywka i owocki w sumie nie lubie kosic trawy :p i sniegu w ziemie sprzatac ale kupuje se sol to ide posypie i starczy hehehe a aile pokoi macie? to kredyt powiem ci dupny masz i na ile lat? ja na 30 wzielam i jeszcze 28 lat i splace heheh akurat bede miec 50 :D

kikifish87 - ja mialam jedno ze swiezych i jedno z mrozonych i niestety obydwa nie udane a koszt ogromny niesttey :/ a dawali mi superr szanse ze wzgledu na wiek i wyniki tez ekstra a jednak :/:( trzymam kciuki za Twoje malenstwo wiesz co moj dzidzuis to spiszek bo dopiero zagniezdzil sie 14 dni po owu a niby zagniezdzenie jest miedzy 8-12 dniem po :) wiec aby do piatku :)

My na poczatku chcelismy po prostu wieksze mieszkanie ale wizja ogrodka i piaskownicy wlasnej nas przekonala:) nasz pies tez bedzie w siodmym niebie. Ten ktory nam sie najbardziej podoba jest na Ursynowie ma 4 sypialnie, salon, 3 lazienki, 2 garderoby i cos co nazywaja galeria i ma prawie 40m2, jest na samej gorze a wokol jest duzy taras, dzialka malutka ale wystarczy 400 m. Narazie go zarezerwowalismy i czekamy na decyzje kredytowa bo jednak nieduzy kredyt na potrzebny:)

Super! Przez kilka lat mieszkaliśmy na Ursynowie (dokładnie na Kabatach) i mam ogromny sentyment do U.! Cudnie nam się tam żyło :-)
A to inwestycja deweloperska? Która?

aesthete- powiem Ci tak , mi kiedys na sam widok nie dobrze bylo sushi :D a potem maz mnie zmuszal zeby sprpbowala i mi posmakowalo srednio raz w tygodniu zawsze do chinskiej szlismy i bralismy na wynos heheh i obowiazkowo sushi teraz dla mnie :d powiem ci ze surowe mieso to tez nie dla mnie ja uwielbiam to wegetarianskie tylko z ryzem i np ogorkiem mowie ci musisz sorobwac pychaaa!!!!!! mnie tez nosi w sklepie a moj se cole kupuje a ja tylko sie oblizuje heheeh jak dzidzius sie uordzi to pierwsze co zamawiam owoce morza sushi i red bulla zeby odzyc hehe , co do domu to widze ze mamy to samo zdanie :D dom to dom :d dla dzieci raj :D zwlaszcza ze u mnie niema zadnego placu zabaw w okolicy ani nic wiec zrobimy w ogrodku , najbardziej to lubie wieczoram lezec na balkonie i podziwiac zachod slonca ehhhhh

An_Ka-no tak ty z Wawy to u Was ceny ze szok :) ja wlasnie chcialam dom zeby miec ogrodek to se sadze warzywka i owocki w sumie nie lubie kosic trawy :p i sniegu w ziemie sprzatac ale kupuje se sol to ide posypie i starczy hehehe a aile pokoi macie? to kredyt powiem ci dupny masz i na ile lat? ja na 30 wzielam i jeszcze 28 lat i splace heheh akurat bede miec 50 :D

kikifish87 - ja mialam jedno ze swiezych i jedno z mrozonych i niestety obydwa nie udane a koszt ogromny niesttey :/ a dawali mi superr szanse ze wzgledu na wiek i wyniki tez ekstra a jednak :/:( trzymam kciuki za Twoje malenstwo wiesz co moj dzidzuis to spiszek bo dopiero zagniezdzil sie 14 dni po owu a niby zagniezdzenie jest miedzy 8-12 dniem po :) wiec aby do piatku :)

30 lat, 2 pokoje (60 m) + garaż
Takie realia :crazy:

An_Ka tak to inwestycja deweloperska. Osiedle Kuropatwy 6. Rodzice M. mieszkaja na Kabatach przy metrze i ta lokalizacja zeby do nich nie bylo za daleko:) Bo moi to niestety 120 km od Warszawy. Mam nadzieje, ze w grudniu ten domek bedzie nasz:)

ja tez chciałam domek najlepsze jest to ze od urodzenia mieszkałam w domku a teraz musiałam się przenieść do bloku i to w miescie ale niestety po przemyśleniu wszystkiego doszliśmy do wniosku ze lepiej wziasc mniejszy kredyt i sobie niczego nie odmawiać niż się wkopać w kredyt i tylko liczyc czy nam starczy na splate a może kiedyś nam się poprawi i będzie nas stać na domek

u nas domek to w granicach 400000zl można kupic

w tamtym roku wynajmowałam domek tzn pietro i wszystko musiałam robic sama maz w trasie i czasami było tak ze o 23 jak wracałam z pracy musiałam isc do pieca i palic bo tak zimno było miałam już tego dosc

niunia kochana u nas nie ma szans inaczej niz inf czy crio, wiec tylko w tym jest nadzieja. staram sie nie myslec ale jak? jestem na L4 siedze sama w domu i zajecia nie umie sobie znalesc, i przeplata sie we mnie zwatpienie z nadzieją, O kasie i długach juz nie wspomne.

kikifish87 - oj uwierz rozumiem bo ja do niedawna splacalam moje ivf tzn moje 5 minut nadziei ale nie zaluje , i wiem co przrzywasz ..... ale trzymaj sie o odpoczywaj a co dostalas na podtrzymanie ? ja bralam caly czas progesteron a nie mozesz isc na bete tam gdzie robilas w 10 dpt ? i zeby zobaczyli ? ja tez sama w domku caly dzien az mozna powariowac , posprztaam ugotuje pranie zrobie poprasuje i pol dnia i tak nie mam co robic a ty nogi do gory i lezec!!!!!

reklama
Do góry