Gratuluje Wszystkim bijących serduszek

(oj chciałbym mieć to już za sobą)- może w poniedziałek się już uda,
Co do badań to ja w sumie jeszcze nic nie robiłam, oprócz Bety dwa razy. W poniedziałek dopiero pewnie dostanę skierowania. Cytomegalie i Toxo robiłam w poprzedniej ciąży ale to pewnie będę robić jeszcze raz. Wsumie to TSH , cytologie i morfologie robiłam trzy miesiące temu, więc nie wiem co będą musiała zrobić. Wiem,że muszę znaleźć grupę krwi bo to się przecież nie zmienia.
Straciatella: gratuluje rozmowy, super, że masz to już za sobą,
Olapalo- może faktycznie warto zmienić lekarza ? a może już na następnej wizycie będzie lepiej ...
Ja przy pierwszej ciąży miałam lekarza faceta który traktował mnie bardzo przedmiotowo , nie miałam do niego zaufania, zmieniłam lekarza na babeczkę i jestem u niej do chwili obecnej i jestem zadowolona.
Bąbelek:
ja z tego co pamiętam to w ciąży mi lekarka mówiła jakie mam zrobić badanie ale niektóre i tak były odpłatne. Pamiętam ,ze cytomegalie i toxo płaciłam. Nie wiem jak jest teraz. Kiedyś pamiętam że, płaciłam nawet za TSH a ostatnio robiłam na NFZ, więc może są jakieś limity.
U mnie świeci słonko i jest pięknie, synek już zdrowy, więc jutro powrót do pracy i przedszkola