Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a i jesteśmy w tym samym wieku zapomniałm dodać wcześniej:-)
futurystka na pojedyncze pryszcze polecam po prostu pastę do zębów punktowo a tak ogólnie to mydełko aleppo rewelacja w oczyszczaniu skóry nawet tych czarnych kropeczek na nosie się pozbyłam:-)
już w lepszym nastroju po dodatkowej wizycie ufff rozpisałam sie w temacie wizyt:-)
jakie słodziaszne te bliźniaki ja ostatnio widziałam zdjęcie jak zaraz po urodzeniu trzymały się za rączki takie słodkie ach![]()
lotos wspólczuję strasznie, dziwne bo moja dentyska powiedziała, że zęby to w ciąży przede wszystkim trzeba wyleczyć bo po ciąży można je stracić, moja mama tak miała i jeszcze parę znajomych, dlatetgo wolałam mieć to z głowy niż potem się dziwić jakie cud się dzieją!
gwiazdeczka ja też rycze jak bóbr jak ogląda te porody dlatego od jakiegoś czasu zaprzestałam bo potem w nocy katar mnie męczyła i jesteśmy w tym samym wieku zapomniałm dodać wcześniej:-)
a ja w końcu mam powody do radości po 3miesiącach wraca mój M w poniedziałek jestem tak zekscytowana, że nie wiem czy zmróżę oko przez weekend nic już do mnie nie dociera tak długo czekałam...
a co do glinek i effaclaru duo to ja używam tylko żelu effaclar i cicaplastu bo po duo i glinkach czy masce cynkowej wszystko mnie okropnie wysusza tylko te dwa produkty toleruję od czasu ciąży po innych specyfiki strasznie się łuszczę niestety![]()
Futurystka - mi też wysypało twarz, ja po prostu myje twarz czasem 2 razy dziennie płynem i nic poza tym nie robię...
Jestem dziś mega szczęśliwa wynikami USG, więc robię bułeczki drożdzowe z nadzieniem i idziemy do kina z moim facetem. Super dzień!