Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o rety nie śpicie jeszcze?)
Witam nowe mamusie
Annad dobrze ze w pn bedziesz miala USG, uspokoisz się na pewno. Ale w szoku jestem, jak czytam o Twojej wizycie. Ja nie wiem Ci lekarze to myślą że my wróżki jesteśmy?przecież gdyby tak było to byśmy nie potrzebowaly lekarzy,,,,
A mnie ten brzuch tak boli i boliwzielam dzis już chyba 5 nospe w sumie, i nic. Jak tak bedzie bolalao to jutro do pracy nie idę.Tylko na IP.
Dobrej nocki![]()
i nie założył karty ciąży(!!!) i potrafił tylko dawać co półtora tygodnia skierowanie na kłucie, zmieniłam lekarza na prywatnego... wolę zapłacić i mam wizytę na pełnym standardzie, nie jestem traktowana jak intruz i lekarz odpowie mi wyczerpująco na każde moje pytanie Dziewczyny mam pytanko. Ostatnio tak dość często twardnieje mi brzuch i ogólnie się tak napina... Myślałam, że to normalne, ale widzę, że tu też opisujecie takie przypadki i byłyście z tym u lekarza. Powinnam się tym martwić?
Ja mam taki przypadek, póki co zaleciła mi nospe 3x dZiennie i do tego magnez z wit. B6. Stwierdziła ze to takie napinanie sie macicy, skurcze, cos takiego. Częsta przypadłość, ale nie powinno jej być. Jeśli nospa nie pomaga mi dała receptę na fenoterol
Czesc dziewczyny! Ale sie ciesze ze juz weekend. choc na ten weekend mam duzo zaplanowane i pewnie nie odpoczne za bardzo.
Z kanalowym nie ma zartow, jak ma cos byc nie tak, to chyba lepiej poczekac i zrobic zdjecie zeby sie upewnic ze nic w srodku nie zostalo. Lepiej tak niz pozniej od nowa wiercic. A zdjec rtg w ciazy robic nie mozna?
Dzieki
a taki komplecik wczoraj dostalam
Jak do tej pory narzekałam że nie boli mnie brzuch tak dziś boli na maxa, jak w jakąś boleśniejszą miesiączkę. Az latam sprawdzac czy nie zaczelam plamic. Mam nadzieje ze ten brzuch to na prawde tak bolesne rozciąganie a nie jakies skracanie się szyjki czy skurcze;/
Miewacie takie silne bóle brzuszków? nospa i mg nic poki co nie daja, wzielam tez nadprogramowo dupka, i nie wiem co dalej;/ Makao a Ty to co bierzesz od dzis to na recepte wszystko?![]()
hahahahawyobraziłam sobie Ciebie z gibisem
![]()
![]()
![]()
ewwe jak się czujesz?o rety nie śpicie jeszcze?)
Witam nowe mamusie
Annad dobrze ze w pn bedziesz miala USG, uspokoisz się na pewno. Ale w szoku jestem, jak czytam o Twojej wizycie. Ja nie wiem Ci lekarze to myślą że my wróżki jesteśmy?przecież gdyby tak było to byśmy nie potrzebowaly lekarzy,,,,
A mnie ten brzuch tak boli i boliwzielam dzis już chyba 5 nospe w sumie, i nic. Jak tak bedzie bolalao to jutro do pracy nie idę.Tylko na IP.
Dobrej nocki![]()
witam
Piszę teraz na weekend przyjechała koleżanka z mężem.
Dzisiaj szwagierka przywiozła mi 10 pieluch tetrowych i 10 flanelowych tuż to szok plus bodziaki jedne z krotkim drugie z długim rekawem pajaca kaftanik i pól spiochy a i mówiła, ze kupiła kocyk z disneya mówie żeby juz nic narazie nie kupowała bo teraz to takie drobne rzeczy bede chciała kupować ale to już chyba początkiem grudnia.
wichurka to moze być siara mnie tez sie nieraz pokazuje
karoli niestety każdy musi po 20 tygodnia jakos
Makao a powiedz mi po tym isoptinie nie miałas spadku cisnienia? ja mysle nad nim ale ze wzgledu na ta tachykardie juz miałam pytac gina zeby mi przepisał bo nieraz nie wyrabiam i serce kołacze
ewwe mówisz, że skurcze jelit moga powdować kurcze macicy ja mam codziennie skurcze jelit nie wiem co z tym zrobić już stosuje priobiotyki może przez to też mi się skróciła szyjka nie wiem
Szczególnie rano mam przeboje z jelitami po odejściu gazów mija.
Tylko mnie macica chyba nie boli a jeśli to tak rzadko al wyczuwam cos ale nie jest to okragle wiec niewiem.
futuryska ja je zostawiam i schodzą bez ingerencji
annad wspołczuje takie lekarza i jeszcze tyle kasy mu zostawić brrr
brandyy magne i nospa na to czytałam ze juz w 9-10 tyg moze sie pojawiac ale nieregularnie ja tez odczuwam niestety ale nie cały dzień biore na to te leki ale jak jak bedzie tak dalej to bede pisała do gina.
Danusia fajniutki komplecik
Bąbelek emocje zeszły
kasiek ja jeszcze nie dostałam juz około miesiąca czekam wydaję mi się, ale chyba ptysia dostała jak się nie myle...
girl witajno to szybciutko Wam wyszło
![]()

Sztuczna szczękaco to jest gibis?