• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

zosiasamosia hehdzieki. Faktycznie, pewnie chodzilo o to badanie:-)
Ja nie mialam tego badania w pierwszej ciazy. I mam nadzieje, ze i tym razem nie bede miala. No chyba, ze cos od tego czasu sie zmienilo, bo to juz jednak 4 lata minely:-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiesz co, ja byłam w ciąży z Jankiem 11 lat temu i za cholerę nie pamiętam. Pamiętam, że po którymś z nich fenoterolu lub isoptinie serducho mi tak waliło, że myślałam, że umieram.

po fenoterolu wali a isoptin jest po to zeby wyciszyc to bicie serca
i mi faktycznie walilo okropnie ale po isoptinie po kilku dniach sie wyciszylo :)

witam majóweczki starsze i całkiem nowe:-) od wczoraj humor mnie nie opuszcza fruwam nad ziemią ciągle głaszczę się po brzuszku bo wiem że mój słodziak ma się dobrze:-D ale u nas dzisiaj zimno:szok: już tak czuć mrozik w powietrzu

pamiętam takie badanie co piło się glukozę i sprawdzali jak szybko spada cukier na początku picia myśle eee całkiem dobre ale później już nie umiałam dopić:-p a jak przyszłam po wypiciu to pani pielęgniarka się pyta: piłaś tą glukozę bo wszystko spadło:-D oby teraz też tak było

witam sobotnio :-)

wczoraj mieliśmy gości ;-) na mecze przyjechali chłopaki, jeden był z żoną i trzylatką ;-) po pierwszym meczu większość się zmyła, został tylko najlepszejszy kumepl i mój ślubny ;-) do 23 im towarzyszyłam, później do łóżeczka zwiałam ;-)

a rano trzeba było wstać, mam wolny weekend, ale teściu poprosił ślubnego o wspólny wyjazd do Poznania :-D tak mu się spodobało nasze łóżko ;-) więc dzisiaj będzie mieć takie samo dla siebie :-D tylko wersję węższą ;-) bo inna im nie wejdzie ;-) tak więc po obiedzie jadę z Mrówkiem do teściów ;-) bo Mrówek już nie może doczekać się skręcania ;-) jak przystało na prawdziwego chłopa uwielbia takie rzeczy ;-)

zjadłam śniadanko, Mrówek wylazł na dwór w poszukiwaniu kolegów ;-) o 12 idziemy do mojej kumpeli i jej dzieci ;-) jedna z córek jest moja obecną przyszłą synową :-D

chyba zrobię sobie kawkę, bo tak mnie na spanie bierze :dry: niby do 8 pospałam, ale ... pospałabym jeszcze dłużej ;-) rano pojechałam do lidla po pieczywo ;-) i przy okazji bombki sobie kupiłam :-D za miesiąc już będziemy choinkę ubierać :-D jaaaaa, bosko :-D uwielbiam zapach choinki w domu ;-)

LENA mam przepis na cienkie ciacho do pizzy ;-) wrzucać na wątek kulinarny?

edit :-D
Mrówek dzwoni domofonem: Żabeczko, za zimno, otwieraj, bo zamarznę :-D :-D :-D
wrócił do domu ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!

Widze, ze Wam humory dopisuja, bardzo dobrze. Ja mam jakies nasilenie mdlosci i zmeczenia.. Myslalam, ze powinno juz przechodzic ale nie, jest gorzej (13tydz i 1 dzien wedlug ostatniego usg). A tutaj trzeba posprztac bo gosci bede miala, pranie zrobic, grzyb znowu wyszedl naokolo okna trzeba to umyc jak najszybciej zanim sie rozprzestrzeni, w lodowce smierdzi musze umyc.. No ale dosyc narzekania..

Asku Twoj syn jest genialny!

Girl86 witaj!

Co do baby shower, to w Anglii jest to bardzo popularne, ale ja chyba odpuszcze.. A wlasnie prezentow sie tu nie daje jak sie dzidzius urodzi, pamietam jak moja kolezanka urodzla i poszlam do jej syneczka z ubrankiem i ona taka zaskoczona byla, ze cos mu kupilam.. Co kraj to obyczaj..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry