Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o jaaa... sama taką chcęDUMEL Discovery Magic Jinn DD 60051 - YouTube zobaczcie jak to działa dla mnie ekstra prezent:-)
my kupiliśmy małe buciki i daliśmy w prezencieChcę powiedzieć rodzicom, może jutro, macie jakiś pomysł jak to najlepiej zrobić ? Może pokazać im filmik z badania czy coś ?![]()
no w wątku o przewidywaniu płaci wrzucałam linki jak rozpoznawać te nubyOdnośnie płci dziecka... mimo tego że sama czuję że będę miała synka i tak powiedział lekarz to wszyscy mi mówią że będzie dzieczynka... nie wiem o co im chodzi... każdy mówi że jeszcze się wszystko może zmienić... w tym artykule jest zdjęcie narządów rodnych naszych maleństw i powiem Wam że nie pomylić się to trzeba naprawde dobrze się na tym znać. Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl
Ja tam i tak wiem że będzie Michałeki mam taką nadzieje że już się to nie zmieni

Ja już po kąpieli i w łóżeczku
Za 2 godzinki mąż wraca z pracy więc sobie na niego poczekam.
Makao sałatka ryżowa wersja wegetariańskaCzyli ryż, kukurydza, jajka, ogórki kiszone, papryki trzy kolorowe, ser żółty i majonez
![]()