Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

12 kg to jeden z lżejszych chybaMy tez sami kupujemy :-)
Zainspirowalyscie mnie I sie patrze na wozki, znalazlam fajne promocje na wozki 3 w 1 ale cos ciezkie mi sie wydaja.. 12kg a jeden nawet 16kg. Ile powinien wazyc wozek?
Struss jak masz za sucho w mieszkaniu to ja Ci chetnie oddam cala moja wilgoc z domu :/ tak mi okna paruja, nawet jak zostawiam otwarte ze caly recznik jest mokry jak je wytre :/

w jakiej pozycji śpicie? Ja to spałam jak popadnie, ale dziewczyny napisały, że podobno od 16 tc powinno się spać na lewym boku, bo inaczej za mało powietrza może trafiać do dziecka
kurcze, nie wiedziałam o tym wcześniej. Tylko jak się zmusić to spania tylko na jednym boku? I jak się nie przewracać w nocy?Dziewczynki podajcie daty kolejnych wizyt))
Wózki oglądam ,tez interesuje mnie z fotelikiem ,bez obracających kółek.Waga nie bardzo mi przeszkadza ,bo mieszkam w domku jednorodzinnym ,nie będę go wnosić,a w blokach zostawia się na klatce ufając ,że nikt nie za.....polatałam dzisiaj po bankach,co trochę odwiedzając toalety,masakra jak mnie ciśnie.Maleństwo" puka " i dostarcza mi wiele radości....ubranek jeszcze nie kupuję choć korci mnie..jeszcze remont nas czeka