Agi to zalezy jak mocno sie uderzylas, ja kiedys spadlam ze schodow w ciazy z Nathanem i nic nam nie jest, natomiast istnieja przypadki, ze matka sie uderzy np. czyms w czolo i dziecko sie urodzi ze znamieniem na czole. Ale idz do lekarza jak najpredzej jesli nie przejdzie za chwile, bo takie niby nic moze spowodowac albo 'uszkodzenie' dziecka, albo poronienie, albo nawet smierc dziecka po porodzie. Nie zeby Cie straszyc...
Natuszka 8. marca na 2 tyg...
mamao oh, ksiazki, ksiazki...

ja gustuje w dziwnych gatunkach, szczerze mowiac... polecalabym Ci 'Tunel' Ernesto Sábato, ostatnio czytalam, cos Marqueza, bo jego ksiazki tez bardzo lubie... Jesli lubisz romanse, to polecalabym ci jakies klasyki, bo badz co badz one sa najlepsze moim zdaniem. Watpie, zebys lubila detektywistyczne albo jakies kryminaly, wiec tego Ci oszczedze, ale jednak mam kilka do polecenia ;-)
Boze, 4 rano a ja nie moge spac przez ten bebech...

co do mieszkan, my mamy same oferty czteropokojowy dom lub apartament, dwie lazienki i pet friendly za co najmniej.... uwaga uwaga $3mln

NO NIE MA TAKIEJ OPCJI NAWET
nie wiem, jakie kryteria mam zmienic, jeszcze bede dzwonic po znajomych, ewentualnie osobiscie odwiedzac jakies biura real estate, ale po prostu jestem zalamana... jeszcze pozostaje nadzieja, ze nasze biuro nam ufunduje, ale jak oni dadza to dwa pokoje maks...