Mama.O.
Fanka BB :)
HEJ
Tak mi się przypomniało-myślałyście może nad zgromadzeniem komórek macierzystych? Też mam jakieś poronione sny ostatnio a dziś to się nawet z płaczem obudziłam ale pisać nie będę dlaczego bo to mi nawet przez palce nie przejdzie.Książki też mi się skończyły - czytałyście może coś ostatnio godnego polecenia?
Tak mi się przypomniało-myślałyście może nad zgromadzeniem komórek macierzystych? Też mam jakieś poronione sny ostatnio a dziś to się nawet z płaczem obudziłam ale pisać nie będę dlaczego bo to mi nawet przez palce nie przejdzie.Książki też mi się skończyły - czytałyście może coś ostatnio godnego polecenia?
jeśli ktoś się dogaduje i nie ma kłótni to są to wyjątki i zazdroszczę
co do omdleń ja tak miałam w pierwszej ciąży i nic z tym nie dało się zrobić niestety:-(

ja gustuje w dziwnych gatunkach, szczerze mowiac... polecalabym Ci 'Tunel' Ernesto Sábato, ostatnio czytalam, cos Marqueza, bo jego ksiazki tez bardzo lubie... Jesli lubisz romanse, to polecalabym ci jakies klasyki, bo badz co badz one sa najlepsze moim zdaniem. Watpie, zebys lubila detektywistyczne albo jakies kryminaly, wiec tego Ci oszczedze, ale jednak mam kilka do polecenia ;-)

10 mam wizytę wszystko zależy od tego jak bardzo te kości się rozchodzą:-( bardzo boli:-(