Andzia 160281
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za pomoc :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i tak się zastanawiam, że ''mały'' faktycznie, może pójdzie w ślady taty, który ważył 4800.. :-)
Ja mam dzisiaj wolne od szkoły także mogłam sobie pospać do 10
Potem poszłam do Textil Market ( a przy okazji do biedronki ) kupiłam body z długim rękawem na 56 cm z napisem : Kocham Mojego Tatusia, takie słodkie były, dokupiłam kaftanik, bluzeczkę i śpioszki koloru żółtego z misiami ale już na 62 cm
Te 56 są takie słodkie, takie malutkie
U mnie pogoda nijaka, raz świeci słońce i jest ciepło raz zbiera się na deszcz :-( Na obiadek mam pierogi, mamusia mi robi bo ja mam lenia a i tak nic nie robi
U mamy zaczął się wczoraj remont łazienki ( przyszła kolej na nich ) i zaś mam wszędzie pełno kurzu 
mi_lva, pracujesz w górniczym? tfu teraz to on wojewódzkiMonikaZgierz tak pracuje w szpitalu ale obawiam się że jest takie parcie na sn że ciężko wybłagać cc no zobaczymy co powie na wizycie
Ja już po kolejnej wizycie, uspokoiłam się bo nic złego się nie dzieje. :-)
Kupiłam sobie małe buteleczki z kosmetykami do szpitala i kosmetyki dla malutkiej: dużą butlę Oillanu do kąpieli, linomag i krem z filtrem UV.
Brakuje mi już tylko aspiratora do noska, termometru i czegoś do pielęgnacji pępuszka (nie mam pojęcia na co się zdecydować, czy na spirytus czy np. Octenisept...) Co Wy planujecie stosować?
Zawsze mam go w domu