Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczynkiJakaś taka ostatnio rozbita jestem i nie mam na nic chęci. Chodzę taka niedorobiona bo po nocach znowu nie śpię. Czuję się jakbym miała pas z głazami narzutowymi na biodrach. Opuchlizna z nóg nie schodzi i sunę jak poduszkowiec. No tragedia z tą końcówką.
Diabliczka dziwne rzeczy opowiadasz z tym zwolnieniemJa mam wystawione zwolnienie do 15.05 czyli tydzień po terminie. Tak na wszelki wypadek gdyby mi się przenosić zachciało. Z Bartkiem też tak miałam, a macierzyński zaczął mi się z dniem porodu.
Owszem można przed porodem zacząć no ale po co ?
Kiedy zaczyna się urlop macierzyński? Nowe zasady od czerwca 2013! - W Kreciej Norze - Podatki i inne przyjemności prowadzenia własnej działalności gospodarczej...
żyć nie umierać 
macie jakieś fajne sposoby na ulgę dla pleców? Aha, jeszcze jedna ważna rzecz! Mam dziwny problem - od około 2 miesięcy mam odrętwiały palec u ręki. Tak, tylko jeden, mały palec u prawej ręki, jest cały czas odrętwiały. Któraś z was miała taki problem? Bo obiło mi się o uszy, że to czasami się zdarza i mija po ciąży, ale nie wiem ile w tym prawdy...