Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak jak obiecalam przesylam zdjecie lozeczka z posciela (na razie tylko ochraniacz, mam jeszcze niebieska), naklejek i literek oraz nowy mis z rossmana od mamusi i tatusia .
P.S. kokardki przy literkach beda na gwozdzikach tylko musimy je kupic. Sorki za kiepskie zdjecia.
My na razie mamy tylko jeden pokoj, bo mamy bardzo malutkie mieszkanko. Niestety ciasne, ale wlasne . Jestesmy na etapie budowy, ale jeszcze minimum rok minie . Dziekuje bardzo za mile slowko . Strasznie chcielismy, zeby coreczka miala "swoje miejsce".
MARTYYYNA superowy wózek i pokoik ;-)
bazę do fotelika mamy ... akurat pod tym względem jestem uparta i uważam, że skoro stać mnie na auto i jazdę autem, stać mnie na bezpieczniejszy fotelik ;-)
IZA_MARTA cudowny kącik dla Emi
Julian będzie w naszej nowo wyremontowanej sypialni, więc żadnych dziecięcych dekoracji mieć nie będzie ;-) musi nauczyć się żyć w szarościach rodziców