Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na nic więcej siły nie mam

i dobrze zrobiłaś 

Mała w inkubatorze bylam u niej . Ale teraz zajelam sie produkcja mleka jak na dobra krowe przystało. .pierwsze odciaganie i mamy 20 pokarmu.mala oddycha samodzielnie.
Nanncy jak tam wszystko?Hej, jade do szpitala, wczoraj zlapaly mnie okropne bole, brzuch, krzyz...i odwiedzanie toalety.... Dam znac...
Agusimama w którym szpitalu rodziłaś?
Nanncy- daj znać czy coś się rozkręca
Co do zwierząt, to kiedyś oglądałam program, w którym mówili, że dobrze, aby psa w domu nie było, gdy się wraca z dzieckiem ze szpitala (ktoś z rodziny może zabrać psa na spacer). I dopiero jak już wszyscy będą w domu, wtedy wprowadza się zwierzę.
Tak samo ze starszym rodzeństwem. Dobrze, aby przyszło do domu, jak mama i maluch się już rozbiorą i nie będzie całego zamieszania związanego z powrotem do domu. Wiadomo dziecko może być ciekawe i chciałoby być centrum zainteresowania, a podczas „rozbierania po powrocie mamy i maluszka” może czuć się odtrącone. Podobno dobrze jest też kupić starszemu rodzeństwu jakiś drobny prezent, aby poczuło, że rodzice o nim nie zapomnieli.
Ciekawe jak to wychodzi praktyce. Mamusie, które już mają dwójkę starszych dzieci; jak to było u Was?
U mnie dziś dosyć leniwie chociaż pogoda za oknem piękna. Może jak mąż wróci z pracy, to coś się ruszę, bo na razie leżę.
Dziewczyny jestem po wizycie i ... We wtorek do szpitala a w srode cesarka. Spodziewalam sie tego ale plakac mi sie chce(((
i wzięła w drodze wyjątku