Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, jade do szpitala, wczoraj zlapaly mnie okropne bole, brzuch, krzyz...i odwiedzanie toalety.... Dam znac...
plan minimum na dzis wykonany druga łazienka wysprzatana na jutro zostawiam podlogi i meble
Emi w p-lu.
niektorzy to nie maja wyczucia 

ja dzis o dziwo spalam calkiem dobrze 

kota terminatora 

i wszyscy nas umoralniają że dziecko zadusi 

bo nie lubi obcych i syczy...ja pierdziele! Jakoś do Nas nie syczy
poza tym kot jest dla domowników a nie dla obcych do przytulania...to nie zabawka że można potarmosić i odłożyć
ale... jakoś będzie :-) na pewno nie pozbędziemy się go :-)leniwiec też się pojawianocki fatalne! jak nie ból kręgosłupa, to ucisk pod łopatką, jak nie bezsenne leżenie, to zaspane wstawanie na sikańsko ... czyli jak nie urok to sraczka
do tego mam znowu mdłości
wieczorem masakratorskie, nie wiem jak je zwalczyć
o poranku do zniesienia, ale mimo wszystko wkurzające
coś ta końcówka daje mi w kość
zdecydowanie ostatnia ciąża (świadoma ;-) ) ... a zawsze chciałam mieć trójkę dzieci ... trzecie musi mi ktoś donieść albo podrzucić, ja wypisuję się ze świadomego stanu odmiennego ;-) Mrówek ostatnio stwierdził, że za trzy lata chce siostrę
![]()

Współczuje mdłości...ja na szczęście nie wiem co to znaczy ale za to zgaga ojjjjjj

3 lata to jeszcze trochę...wyrozumiały 

serio...
myślałam że się załapię na czwartek ale ... Jedynka mnie boli cholernie , ale muszę ją zrobić prywatnie bo potrzebna lepsza plomba A teraz za bardzo nie mam kasy 
Chciałam zapisać się na wizytę a one mnie wcisnęły dzisiaj
super :-) także poczekałam chwilkę i odbębniłam...W sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam bo lekarka zrobiła te badanie żeby mieć w karcie bo ja tutaj trafiłam do kontynuacji leczenia...no ale... Mam się zgłosić jak już urodzę i ogarnę się może ok sierpnia to zrobimy spirometrie itp. no chyba że będę się dusić czy źle czuć :-)

krocze tak mnie napiernicza i krzyż że o mamo 

przyszłam to od razu na wyrko 

Pogoda przepiękna aż chce się żyć a ja się czuje fatalnie

Mnie dzisiaj chcieli u sadysty przepuścić ale bez przesady...chyba już okropnie wyglądam
a u alergologa to martwiły się że muszę czekać w kolejce
mogłoby by być tak zawsze a nie na końcówce...chociaż dobre i to. Tylko jak się człowiek na prawdę źle czuje i potrzebuje tego pierwszeństwa to nikt się nie odezwie i nikt Cię nie widzi a jak nie to zawsze chętni...głupie szczęście 

obudził się...a jeszcze niedawno ciągle gadał że syf w domu
że ciągle się o coś potyka...a teraz? Boi się haha :-) dobrze...