Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylwuskavol będę próbować wszystkiego. Albo coś zadziała, albo mnie wezmą na szpital Jaranti gratulacje Piękne imię Mimi wypróbuję ananas, może i pomoże
Kochane, ja tak mało jestem doświadczona w tych skurczach, że nawet nie potrafię rozpoznać czy to skurcze Powiedzcie, czy twardnienie brzucha to skurcze ? Co chwile brzuch mi twardnieje i odczuwam przy tym lekki ból.
CzekamynaIgorka wlasnie tez bylam zielona w skurczach niewiedzialam jak to sa, ale mialam twardnienia brzucha co chwile i to wlasnie sa skurcze. Tak ze jestes na dobrej drodze
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jeszcze ja tu jestem!! Wiem, że nie za często ale na bieżąco!! Dziś byłam na KTG i cisza!! Jutro mam się zgłosić na IP, na test OCT, jak nic mnie nie ruszy to w poniedziałek indukcja!! A może się okażę, że będzie CC. Jest stres i lekka panika!
tak tak to skurcze... oby się rozkręciły... &&&&&&&&&&& jak zacznie boleć to na bank bedziesz wiedziała ,że to to... to trochę taki ból jakbyś miała meeeeega rozwolnienie i skurcze jelit.... tylko pomnożyć razy "kilka"... przynajmniej ja tak mogę swoje opisać ja krzyżowych nie miałam... no moze ze dwa podczas ostatniego porodu, jakby ci ktoś obręcz na brzuch założył i ściskał.....
spokojnie, bez nerw, oddychaj, będzie git a my kciuki trzymamy coby nie wycichły