Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe:-) I dobrze! A co?!
Jouluatto- o nie! Oni specjalnie takie rzeczy produkują żeby biednym kobietom się mózg w "Papke" zamieniał. Jakie to słodkie! No nie wytrzymam!

Dziewczyny piękne te Wasze zakupy :-)!!!
Co do ubranek to Wam wstawię jak wyglądało moje pranie bo potem ciężko było obstrykać ;-)chociaż już daaawno je robiłam, ale jakoś ciężko mi się zebrać do wstawiania zdjęć...
Zobacz załącznik 607406
No i wreszcie dotarł wózek :-):-)!!! Co prawda musieliśmy zmienić kolor bo nasz już nie był dostępny, ale chyba na lepsze wyszło bo jest uniwersalny i nie taki smutnya prezentuje się tak:
Zobacz załącznik 607407Zobacz załącznik 607408Zobacz załącznik 607409Zobacz załącznik 607410Zobacz załącznik 607411
zaczęłam segregacjęprzedstawiam to , co wylądowało na Łucjowych wieszaczkach
![]()
Zobacz załącznik 607451
Sandra, Magda, ale juz macie tych slicznosci!Wozek rewelacja!
Hi hi, ja Ci sie Dagmar nie dziwie ani troche ;D Zanim wiedzialam ze bedzie syn, twardo mowilam ze jesli urodzi sie coreczka to nie bedzie za duzo rozu... A teraz jak musze kupowac dla chlopca to slinotoku na widok rozowych sukieneczek dostaje ;D Ciuszki dla Lucji piekne
A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowaI organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje
Zobacz załącznik 607477
Magda imponująca kolekcja :-)
A wózek bardzo mi się podoba, sama będę miała w podobnych kolorach.
Dagmar śliczności
A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)
Dzięki dziewczyny za opinie :-)... Co do koloru wózka, to miał być na początku ciemny ale okazało się że już ich prawie nie ma i bardzo ciężko było dostać ten kolor co na początku chciałam... Ale ten wózek ma jedną zaletę co do spacerówki. A mianowicie mogę tą wewnętrzną wkładkę odwrócić i będzie taki jasno szary, lub ewentualni całkiem ją wyjąć i mam wtedy taki "śliwkowy" tylko akcenty typu buda i ochraniacze na pasy i ten pałąk z przodu zostają w tym kolorze więc mogę na upartego mieć 3 kolory spacerówki po przeróbce;-)... A przynajmniej jak się sprawdzi i zdecydujemy się na drugie dziecię i będzie córa to też się nada...![]()