Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.
Marcia no a moze sie podzilice, to znaczy jak Twoj wyrosnie z danego rozmiaru to jej odeslesz? w koncu ma termina na pozniejChyba jednak bede musiala uzupelnic garderobe maluszka. Mowilam Wam kiedys ze szwagierka tez jest w ciazy, tylko kilka tygodni pozniej ma termin. Zadzwonilam ostatnio do niej i pytam czy potrzebuje jakis ciuszkow bo wiekszosc ktore mam to przeszly przez jej synka. Wtedy jakos mi konkretnie nie odpowiedziala. Powiedzialam zeby przejrzala co ma w domu i czego najbardziej potrzebuje. A dzisiaj mi napisala zebym jej odeslala rzeczy po Mateuszu bo ona ma tylko kilka body i spioszkow. Jakbym jej miala wyslac rzeczy po nim to bym musiala wszystko spakowac, bo najpierw te rzeczy nosil synek drugiej szwagierki, potem jej a na koniec Tymek. No zostalyby mi rzeczy ktore Tymek dostal od gosci ale tego duzo nie bylo. Eh juz sama nie wiem co jej wysylac. A w ogole to ona jeszcze nie wie co bedzie miec!! Jak bedzie corka to typowo chlopiecych jej nie wysle.