dagmar
Fanka BB :)
A ten zakręt za górami za lasami...
No wiesz, jak zaczęłam 11 lat temu dzieciom kupować to jeszcze nie skończyłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ten zakręt za górami za lasami...
moje "ostatki"
Zobacz załącznik 610732Zobacz załącznik 610734Zobacz załącznik 610735
foto 1: 2 pieluszko- ceratki do wózka, 3 flanelki i na dole tetry.
2: kocyki w tym bieluśkim jestem zakochana
3: komplecik na 50cm (niebieski) dostałam w gratisie resztę 56 od przyjaciółki. Wszystko cieplusie.
super, a te pieluszki z nadrukami..hmm.. w sumie juz kupilam pieluchy ale moze jeszcze kilka sie przyda![]()
dziewczyny a ile tych pieluch tetrowych kupujecie, flanelowych i flanelowych z ceratka? bo ja juz normalnie zwariowałam i nie wiem sama ile kupic tego. Mam kilka takich, kilka takich.
To mnie na duchu podniosłaś! ;-)No wiesz, jak zaczęłam 11 lat temu dzieciom kupować to jeszcze nie skończyłam![]()
![]()
![]()
a ja dzis kupilam kolyske drewniana z materacykiem i przescieradlem i oslonka za 100 zl!!! jest sliczna! wrzuce zdjecie jak tylko mezulek od moich rodzicow przywiezie, bo blisko nich byl komis.
Niestety kolyska po dziewczynce, wiec oslonka z rozem, ale co tam...
Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to wlasnie na takich *******ach mnowstwo kasy leci, ale sa potrzebne!
AAAAA i dzis komode kupilismy, nie jakas wypasiona, ale za 50zl!
![]()
![]()
byly 2 w dwoch roznych kolorach i sie uparlam na dwie, ale moj maz mowi, ze nie bedziemy malemu urzadzac pokoju czym leci i te dwa kolory do siebie nie pasuja, moje tlumaczenia, ze beda stac nie obok siebie w pokoiku nie pomogly. Wzielismy jasna, ale w realu kolor jest o wiele ladnieszy, bardziej cieply :-) poza tym ta ciemniejsza mniala troche rozwalona jedna szuflade.