Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łóżeczko z misiem takie któraś z dziewczyn chyba kupiła, viltutti z tego co pamiętam, ale mogę się mylić udało mi się wczoraj wygrać 3 aukcje, wprawdzie myslałam tylko o 2 aukcjach, i myslałam że 1 aukcje ktos mnie przelicytuje , no ale w sumie ja wygrałam. Jedyny minus w takich zestawach ze np jest dużo spodni albo np bluz. Zweryfikuje co mi przyjdzie z tym co mam i ewentualnie wystawie na sprzedaz pojedyncze rzeczy. Ale i tak sie opłacało bo max wyszło za ciuch 10 zł.
PAKA DLA CHŁOPAKA ŚWIAT DISNEYA,H&M (4012425502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NR. 24 * WYPRAWKA DLA SYNKA* DISNEY* dres ADIDAS (4023330821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mega paka 0-3-6 dla chłopca (4012488009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I zastanawiam sie nad takim łóżeczkiem, bo zależy mi na szufladzie i na materacu Gryka+pianka+kokos
Łóżeczko orzech szuflada+kokos-pianka-gryka (4025601481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co o nim sądzicie?
nie dosyć że naszego nie oszczędziła firma kurierska, to do tego samo w sobie jest słabej jakości. Strasznie łatwo się wszystko rysuje i odgniata w dowolnym miejscu, naklejki schodzą siłą woli ( akurat w naszym wypadku to atut, bo te misie to masakra, więc zdrapałam a profilaktycznie postawiłam jeszcze komodę w nogach łóżeczka
no i jeżeli chciałabyś z niego dłużej korzystać to absolutnie odradzam, bo ja bym bała się włożyć roczne dziecko bo stelaż tak słabo się trzyma reszty. No i gabaryt szuflady jest taki, jakby jej nie było. Bo to co tam zmieścisz, to spokojnie upchniesz gdzie indziej.
a 2 aukcja rewelacja, śliczne tekie ubranka takie kolorowe.