Baśka_28
Fanka BB :)
michalina współczuję "pożarcia" przez komary
cosiek no wiesz jakoś dam radę w razie czegoś mogę liczyć na teściów jak będę się gorzej czuła.
Ja jutro pakuję się do wyprowadzki i na kilka dni tak myślę do 10 lipca będę u teściów zanim to wszystko poprzewozimy do nowego domku.Tzn ja wejdę na gotowe szwagier ma za zadnie przeprowadzić Nas z całym dobytkiem ja tylko sobie powkładam ciuchy,gary itp do półek

cosiek no wiesz jakoś dam radę w razie czegoś mogę liczyć na teściów jak będę się gorzej czuła.
Ja jutro pakuję się do wyprowadzki i na kilka dni tak myślę do 10 lipca będę u teściów zanim to wszystko poprzewozimy do nowego domku.Tzn ja wejdę na gotowe szwagier ma za zadnie przeprowadzić Nas z całym dobytkiem ja tylko sobie powkładam ciuchy,gary itp do półek

no ale co zrobić...
Pierwsze jest z października i jeszcze dosyć ciepło było, po kilku dniach wyszliśmy na spacer. Moje marzenie o spacerach z gondolką, z bobasem w samym bodziaku niestety się nie spełni. Trzeba było słuchać chłopa i próbę zacząć najwcześniej w maju
I pozwalam sobie czasem na pieszczoty ( oprócz tradycyjnego seksu bo mam podplamiającą nadżerkę , więc po stosunku plamienie murowane
) jak narazie wszystko dobrze , byłam dziś na wizycie i szyjka długa , zero skurczy , mały ma dobre tętno i szaleje w brzuchu jak szalony.