Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja je około 15 minut, a je co 2-3 godziny. W nocy wstaje 3 razy ale ostatnio zdarzało się częściej.
Agunia a next? Oni mają też fajne ubranka w małych rozmiarach.
Odniosę się do wszystkich, bo nie pamiętam, co komu![]()
Moja buciki nosi, ale wiadomo, jakie są te buciki dla niemowlakaJa mam dziwne wrażenie, jak ona bucików nie ma, że jej czegoś brakuje
![]()
Łyżeczkę mamy z canpola taką:
Produkty - Canpol fajna, bo zmienia kolor jak jedzenie za gorące.
Co do kołderki to mam po synku, ale Młoda śpi jeszcze pod kocykiem. Teraz ma pajaca i cieplejszy kocyk. Śpiworek mam, ale zastanawiam się jak ona na niego zareaguje, bo syn nie lubił.
Moja z jedzeniem jakoś nie szaleje, ale dziś zjadła dość sporo zupki jarzynowej i zadowolona z siebie byłaKarmię ją w leżaczku na pół siedzącą, ale muszę krzesełko do karmienia przynieść, a mamy w nim regulowane oparcie. Poza tym mniej prania będzie, bo leżaczek brudzi łapkami.
mamy cycowe mam pytanie: jak długo wasze dzieci ssą pierś i jak często się jej domagają? Moja ssie dosłownie 5 minut, a jadłaby co 1,5 godziny. Muszę przyznać, że to męczące jest. Noce nawet ok. Pierwsza pobudka jest ok. 24, a później różnie z tym jest. Staram się, by to jedzenie w nocy nadrobiła, bo wtedy ssie intensywniej (prawie jak odkurzacz).
Nastepne budzonko po 6. Pobawil sie do 7:45 i wlasnie padl. Aaaa wreszcie moge wlac w siebie kawe :-):-):-)
No to chyba troszke na wyrost. A w ogole mimo ze mam wydanie uaktualnione to strasznie do tylu jest ta ksiazka i chyba tych kolejnych czesci juz nie kupie:/
No to chyba troszke na wyrost. A w ogole mimo ze mam wydanie uaktualnione to strasznie do tylu jest ta ksiazka i chyba tych kolejnych czesci juz nie kupie:/