• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Słuchajcie młoda śpi to się podzielę dygresja ;-) strasznie mnie to zjawisko fascynuje od kilku dni. Otóż odgruzowuje pokój Dla K. Wiec pozbywam się namagazynowanych gratów.. i tak. Wystawilam orbitreka. Poszedł w kilka godzin i chcieli się o niego pozabijac. Za niego chciałam kasę. Ale wczoraj wystawiamilam drukarkę nie działająca za darmo. Poszła w pół godziny. Dziś deskę do prasowania i żelazko. Stan kiepski. za darmo. Poszło w 20 min. Czy ludzie nic nie robią tylko na Olx siedzą? ! ;-)

reklama
Katjuszka pewnie siedzą :-D A za darmo to jak świeże bułeczki się rozchodzi.
Teściowa wspomniała znajomej, że chcę wózek i fotelik samochodowy oddać komuś potrzebującemu. Za godzinę pojawiła się u mnie sympatyczna para młodych ludzi (ona w ciąży). I to nie stąd, tylko mieszkają 50 km dalej.

TRUSKAWKOWA zdrówka dla starszaka

AGUNIA to jest nadzieja że na weekend wyjdziecie do domu

MIKA haha,rozbawił mnie twój post;-).Ja dziś bez prac ogródkowych bo cały dzień padało z przerwami i mokro;-)

DJMKA moja też już frytki jadła i pewnie dlatego treaz tak sie rwie do nich,ale jak była po swojej mega porcji obiadku warzyw z mięskiem i kaszą to frytkami zapychać już jej nie chciałam.Zresztą u niej nie ma dna,młody już to wykorzystuje i specjalnie daje jej jedzenie jak nie może dojeść a ona chętnie bratu pomaga.

katjuszka są ludzie co żyją z tego,podreperuje i sprzeda jakiś sprzęt.Tu kiedyś na forum czytałam jak laska oddała potrzebującemu ciuszki po dziecku a parę dni pozniej trafiła na nie w sprzedaży w ciucholandzie:confused2:

Moja spała tylko godzinę w dzień więc padła po 19

Ostatnia edycja:
Mika ha ha ha :-D zgadza się. Melduję się wieczorkiem:tak: Na prawdę choć bardzo bym chciała to nie ma opcji żeby K mi na to pozwolił. Od rana jest tylko podwórko i nic więcej. Mam nawet problem z gotowaniem obiadu bo na ogół muszę się wstrzelić w jego godzinną drzemkę. To tylko dzisiaj wyjątkowo spał 2h ale to chyba przez pogodę bo taka w kratkę.

Edysiek piękne kwiaty. Ja to lubię podziwiać u kogoś bo sama lubuję się w wyłącznie w iglakach bo są mniej wymagające:rofl2:

Truskawkowa zdrówka dla Igorka:tak:

A wiecie ja jutro też wręczę K kredki i zobaczę co zrobi bo póki co bardzo lubi mazać kredą po tablicy. A właśnie Katjuszko jak się K podobało mazanie po chodniku?

Czy macie jakiś sposób na dopranie ubranek z mogrego żółtego piasku? Raz się Młody wymazał i teraz biedak musi bawić się w suchym ale z drugiej strony co to za zabawa jak nie można babek zrobić:eek:

Edysiek prawdopodobnie wyjdziemy do domu w poniedziałek.

Mika, może skonsultuj się z drugim lekarzem, bo to duze ryzyko samodzielnie odstawić antybiotyki. Jak pokazuje nasz przypadek dwa dni leczenia krtani z próbą pominięcia antybiotyku, mimo, że pod kontrolą szpitalną, zakończyło się zapaleniem płuc.

DJMka możemy śmiało podac sobie ręce. Chociaż Ty masz wymowę w postaci starszego brata, a mnie nic nie tłumaczy z tego, że z Julkiem spałaszowaliśmy dzisiaj na spółkę princessę.

Truskawkowa Ty to się masz z tymi chorobami.

reklama
Agunia - ja nie odstawiam antybiotyku na własną rękę, bałabym sie. W niedziele go kończymy i w środę kontrola (u tej "starej" lekarki) ale kuzyn mi polecił podobno fajną pediatrę wiec pójdę w poniedziałek i zobaczymy co mi powie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry