• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg u nas taka temeratura w cieniu, duszno i wyglada jakby zaraz zza rogu miała wyjsć jakaś burza [emoji3]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 43
Ale się tu działo wczoraj!!! Ale może to lepiej że nic nie wiedziałam bo i tak bym się napić z Wami nie mogła :-( Tylko coś się impreza wcześnie skończyła!
U nas pogoda super, niebo całe zachmurzone ale cieplutko bo 26 stopni więc siedzę z łobuzami na tarasie.

AGUNIA u mnie jednak też słoneczko nie wyszło ale dla mnie lepiej na spacery;-)

MADZIKM a co z Tobą??

MADZIOLINA zdrówka dla M,a ty wracasz do pracy czy na wychowawczy idziesz jak wam się przymusowo plany zmieniły?

Moja jeszcze spi bo pózno zasnęła

Dzień Dobry :-)
Nawet udało nam się pospać do 7. Kolejny ciepły dzień się zapowiada. Wcale mi to nie przeszkadza, z lubością łapię ostatnie promyki słońca.
Kroczek Ty mi tu nie wyskakuj z 15 stopniami, ja czekam na piękną polską jesień (a to tak 20-22 stopnie). Potem tylko plucha i zimno przed nami.

Ja też mam dość upałów, u nas od rana ponad 30 stopni na dworze piekło a w mieście koncerty bo nasz bulwar wygrał konkurs Europa to my. Mnóstwo atrakcji dla dzieci no i tany tany :) Od rana próby więc tłumów nie ma i nasz Bąbel potanczyl chwilkę. No i uciekalismy do domku bo tu jednak chłodno. Tylko tak jak Kroczek_K Twój K nasz też z tych dzieci co na dworze najlepiej się czuje więc to siedzenie w domu to jak areszt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry