Viltutti
Fanka BB :)
My imię już mamy wybrane i chyba jest niemal niemożliwe żeby się zmieniło, bo nam bardzo, bardzo przypasował Aleksander
Jest Olo i koniec kropka
A my, w przeciwieństwie do normalnych ludzi, mamy nastawienie, że przy dobrej organizacji i odpowiednim nastawieniu zajmowanie się dzieckiem to nic skomplikowanego. I mamy babcie bardzo chętne do pomocy, ale obawiam się że z moim charakterem to nikt nie tknie małego poza mężem przez bardzo długi czas
Bo ja wiem wszystko najlepiej 
Poza tym mój mąż ma super nastawienie i już sobie zaklepał kąpanie małego, że to będzie jego zadanie 
A my, w przeciwieństwie do normalnych ludzi, mamy nastawienie, że przy dobrej organizacji i odpowiednim nastawieniu zajmowanie się dzieckiem to nic skomplikowanego. I mamy babcie bardzo chętne do pomocy, ale obawiam się że z moim charakterem to nikt nie tknie małego poza mężem przez bardzo długi czas

Poza tym mój mąż ma super nastawienie i już sobie zaklepał kąpanie małego, że to będzie jego zadanie 
i teraz też się zapowiada super bo my się ogólnie dogadujemy przy różnego rodzaju wyborach a wszystko przed nami.
Choć jak jakieś się spodoba to przecież nic złego.
to był dla mnie najgorszy czas, bo według niej wszystko robiłam źle, Młody źle spał, źle płakał i w ogóle. Teraz też się zwali nam na święta, więc będę miała jazdę. Liczę na to, że Młode urodzi się w terminie i zdążymy sami trochę się ogarnąć.