Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O, a ja 15 lat w Złotoryi mieszkałamniedaleko cmentarza nawet, a teraz w Legnicy, to 20 min drogi ze Złotoryi, a jakieś 40 od Wrocławia ! Pozdrawiam !
dzień dobry
kurde, jak ja się kiepsko czuję. Wczoraj odkryłam, że słabo mi się robi od niskiego ciśnienia, bo mi skacze w ciągu dnia. Czy któraś z was też ma problem z niskim ciśnieniem? jak sobie radzicie?
Ja znieczulenia nie miałam, bo jak rodziłam Młodego to u mnie w szpitalu nie było. Miałam tylko znieczulenie do cc. Od zeszłego roku jest w moim szpitalu znieczulenie, ale nie wiem, czy się zdecyduję. Mam wysoki próg bólu. Synka rodziłam od 5 rano do 1.40 w nocy, poród zakończył się cc. Najbardziej wymęczona byłam tym upałem, który panował za oknem.
Nie chcę nikogo urazić, bo wiem że grono Matek-Kwietniówek mamy wyjątkowo rozgarnięte i zgraneAle ja nie wyobrażam sobie porodu naturalnego... a już nie wspominam o takim bez znieczulenia na żywca. Brr... Wychodzę z założenia, że w XXIw niehumanitarne są takie porody. Nie rozumiem, po co i matka i dziecko ma się męczyć, skoro można bez krzyku, bólu i ogólnie obrzydliwych i dantejskich scen ładnie, szybko i elegancko rozciąć brzuch, wyjąć malca, zaszyć i ta dam!
Poród w większości przypadków jest przeżyciem okrutnym, niemiłym i należącym do sfery wydarzeń o których nie chcemy pamiętać. Może ja pochodzę z "patologicznego" środowiska, ale nie trafiłam osobiście na kobietę, która stwierdziła że to "może być" przeżycie. Osobiście byłam przy 2 porodach, więc widziałam jak to wygląda, i zrobię wszystko co się da, żeby mój odbył się przy jak najmniejszym udziale mnie i moich dróg rodnych. Bleee

Oj maluszek miesza w organizmie mamusi, ale jak już sie urodzi to bedziesz miała spokój- jedyne co to pranie, prasowanie, karmienie itd;-) Ale to już pikuś