Jotemka
Fanka BB :)
No pięknie, mój pierwszy giń by mnie opierniczyl od góry do dołu Tylko zależy jaką miałaś wagę startową i ile masz wzrostu. Jak miałaś niedowagę to wcale nie musi być dużoJa pieprzę, ja mam już 14 na plusie, patologia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No pięknie, mój pierwszy giń by mnie opierniczyl od góry do dołu Tylko zależy jaką miałaś wagę startową i ile masz wzrostu. Jak miałaś niedowagę to wcale nie musi być dużoJa pieprzę, ja mam już 14 na plusie, patologia...
Choć akurat mi to było bez różnicy. Tylko mąż chciał syna jak to facet. Trudno, co zrobił to ma
No pięknie, mój pierwszy giń by mnie opierniczyl od góry do dołu Tylko zależy jaką miałaś wagę startową i ile masz wzrostu. Jak miałaś niedowagę to wcale nie musi być dużo

Widocznie taka Twoja natura;-) Eeeeee po porodzie założymy wątek o odchudzaniu![]()

Hehe, no temat rzeka jak dla mnie, będę się mocno udzielać![]()
Mnie to by chyba z gabinetu wygnał za moje 17
Mi położna przy każdym ważeniu wypominała ze za dużo i było mi mega przykro, tym bardziej ze ja się nie objadam, tak jakoś na mnie idą te kilogramy. mam tylko nadzieje że tak same z siebie bedą też znikać.
Ale kto wie co to będzie za miesiąc