Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)Też słyszałam że są ciężkie ale ja nie będę zbytnio nigdzie wózka wnosiła. Ogólnie sporo ich wszędzie jest dlatego się zainteresowałam.
Zobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Oj święte słowaZobacz ile waży wózek, dodaj wagę dziecka w spacerowe - powiedzmy 15 kg + pełna torba na rączce + zakupy w koszu i pomyśl, czy dasz radę podbić wózek na krawężnik :-) :-)

A ja chcę kupić wanienke z przewijakiem. Fajna sprawa.Hess, stojak z wanienką mam od siostry. Tylko, że wanienka trochę podrapana i chce nową kupić. A co do stojaka to przydatny jest. Nie trzeba się schylać.
Fajne. Ja jeszcze nic ciążowe go nie kupiłam ale musze się wybrać bo jak gdzieś wychodzę to nie mam co na d**** włożyć.Hej, i znowu pochwalę się zakupem tym razem dla mnie. Spodnie mnie uwierać zaczęły, choć się w nie bez problemu mieszczę. Ale przeszkadza mi, że kończą się na pępku (mam takie z wyższym stanem).
Dziś kupiłam sobie oto takie spodnie![]()