Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
córcia lepiej już śpi?
Sowinka fajnie ze prace ruszyly pełna para, powiem Ci szczerze, ze na poczatku nie moglam sie doczekac wprowadzki ale teraz z wielkim sentymentem wspominam te wszystkie decyzje, plany a przede wszystkim zakupy wykonczeniowe![]()
Sowinka - super!!! i trzymam kciuki za rychły koniec i przeprowadzkę.
Sowinka pełen optymizm od Ciebie bije!! teraz czeka na Was wymyślanie , tworzenie , nowe koncepcje . Twórczy czascórcia lepiej już śpi?
jeszcze tak naprawdę nie zaczęliśmy, a już mam dość
okazało się, że będzie problem z podłączeniem wody, z szambem, z działką w urzędzie też jest coś namieszane, więc zanim zaczniemy remont to trzeba się będzie nieźle napocić ehhh....A ja cos nie mam humoru dzis... Jakas rozdrazniona jestem i wszystko mnie zlosci. Moze jutro bedzie lepiej to napisze wiecej. Poki co ide paznokcie pomalowac... Buziaki.
Witajcie witajcie kobitki! Jestem po pierwszym usg! I wszystko ok nawet serduszko juz bije! Strasznie sie ciesze![]()

Wojtuś jest mega grzeczny! Za to Igor szoguni za trzech.. czasami wymiękam:-(
a dla Ciebie dużo zdrówka!!!

głowa już mi puchnie od tych krzyków. Dominik wpatrzony w brata jak w obrazek a ten ma go głęboko w ...
Moze jutro dostaniemy juz klucze. A jak nie to za tydzien na weekend juz na pewno przeprowadzka, bo na swieta chce miec to juz za soba 

Ja juz sobie wiosenny plaszczyk kupilam, a tu zimowy jeszcze musze ubierac, wrrr.... Teraz znow sypie troche, masakra, ale co robic...