{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
fusik najlepiej poszukac inf na necie. Ja na szczeście mam u siebie w nowosolnej przedszkole. A nabor elektroniczny tez nie wiem czy w koncu przeszedl czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Według mnie nabór systemem elektronicznym nie różnił się ani trochę od zeszłorocznego. Dla mnie (i nie tylko) skutek ten sam.
(np Sienkiewicza, nie dziekuje ale moze ktoś ma inne zdanie). Aż się chce wyjechać z tego kraju....witam sie:-) Do panstwowego przedszkola zapisuje sie w tym samym roku w ktorym chce sie poslac swoje dziecko, tj. nabor od marca do konca kwietnia jesli chce sie aby maluch poszedl od wrzesnia do przedszkola.
Jesli chodzi o prywatne przedszkole to juz zalezy chyba od przedszkola, od ilosci chetnych...Nabor przez internet to tylko wiecej roboty dla rodzicow, no coz powinnismy sie juz przyzwyczaic do tego ze w naszym panstwie tylko sie utrudnia zalatwianie spraw niz ulatwia, bo tak czy siak trzeba i tak wybrac sie do przedszkola i tak wypelnic wlasno recznie formularz zgloszeniowy.
dzieki za info bo juz zaczynalam panikowac, ze zostane zz mala w domu bo nie zdazylam jej zapisac. UFF

). Ale z uwagi na przepełnione przedszkola lepiej jest juz popytać o miejsce np. dyrektorkę takiej placówki. Pozdrawiam:-)