reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Cisza jak makiem zasiał. Jestem w szoku!:shocked2: Dziewczynki co z Wami? Już macie dosyc pisania?:blink:

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

reklama
Hejo lasencje :-D

ja oficjalnie informuje że mam ogromnego lenia i czuję się przytłoczona iloscią pudeł jakie się u nas gromadzą z rzeczami dla dzieciątka :baffled: strajkuje dopóki nie przyjdzie nam kanapa bo nawet nie mam jak poukładać tego wszystkiego w Neli pokoiku skoro i tak na chwile będzie przenoszone w inne miejsce... Ja już chcę listopad dziewczyny :tak:

Jestem gnosiu jestem. Ale dopiero po śniadanku wchodzę :)

Właśnie w Rossmanie nowa oferta ma parę rzeczy w promocji dla dzieci. A jeszcze na tą kartę Rosnnę są taniej niż w gazetce.

Ja ostatnio strasznie z wszystkim muszę uważać, bo jak tylko się zabiorę do roboty do czegoś, to muszę co chwilę odpoczywać, ale takie to uroki. A syf w domu się robi z prędkością światła. Teraz będziemy stękać i kwękać coraz ciężej :)

Miałam dziś iść na warsztaty "mamo to ja", ale nie ma chętnych, żeby ze mną jechać, a samej mi jakoś tak głupio.

rojku ja już stękam jak się z boku na bok obracam... chyba nawet w czasie seksu takich dźwięków nie wydawałam nigdy :-) plus jeszcze niekontrolowane puszczanie bąków do tego doszło :baffled:

gnosia już bliżej niż dalej :tak: ciekawe którą pierwszą zawinie...

To fakt poruszanie się sprawia coraz więcej trudności a mnie dodatkowo po przejsciu kilku kroków łapie taki ból w miednicy i lewej nodze , ze musze isc w slimaczym tempie bo inaczej sie nie da.
Przy sprzątaniu tez dostaje zadyszki. W ten weekend myślałam ze juz urodze po sprzątaniu , ale to była tragiczna sytuacja i trzeba było się poświęcić może i dla własnego życia.
W sobote poprosiłam męża żeby z takiego małego stryszku wyciągnął mi wózek zebym mogła go odświeżyć póki jeszcze ciepło było i wyobraźcie sobie ze do tyłu gondoli przyczepiona była część ogromnego ula os. jak mój to ruszył osy sie wściekły i wyleciały do sypialni i pokoju syna. wydarlismy z tamtąd w sekunde. Czarno od nich było i jedno wilkie buczenie za drzwiami. Masakra po prostu. Przyjechał specjalista i sie z nimi rozprawił na szczęście , ale cała niedziela sprzątania była. 5 worków z odkurzacza to same osy i szczątki ula. Oby nigdy więcej.:no::no::no:

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
witam w ten słoneczny poranek,
gnosia to piękną przygodę miałaś z osami:p chciały zawładnąć Twoim wózkiem heheh
ja się czuje coraz cięższa a w nocy to masakra jest z tym spaniem co chwilę siku albo zmiana boku:/ ja już nie wiem jak mam spać, coś mi urósł przez noc brzuch bo bluzka taka domowa coś jest za maława:p a jeszcze tydzień temu była dobra... oj rośnie się rośnie...ja dzisiaj się zabieram za porządki nie wiem ile zdołam zrobić ale spróbować zawsze można:p nio jestem ciekawa która z nas pójdzie na pierwszy ogień:) ja za 5 tyg już mogłabym urodzić teoretycznie bo już będzie 38 tydzień, ciekawe jak to będzie w praktyce.
Miłego dzionka życzę wszystkim!!!

reklama
Widzisz wózek jak wózek coś bym wymyśliła , gorzej z mężem , który jest uczulony na jad osy i jakby go pogryzły to pewnie koniec. O niego bardziej sie przestraszyłam niz o wózek.
tak to wyglądało (w lewym rogu to ul, a raczej czesc bo reszta przy scianie pod styropianem).

P9080006.jpg

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Załączniki

• P9080006.jpg
    P9080006.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Do góry