monika1977
Fanka BB :)
FIorencja ,nam wszystkim się tak kojarzyMi sie Confi kojazy z Marzena Rogalska akurat leci "Kocham cie Polsko"i mnie śmy na sie przypomnialo apropo![]()
Już to kiedyś obgadałyśmy na forum,Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FIorencja ,nam wszystkim się tak kojarzyMi sie Confi kojazy z Marzena Rogalska akurat leci "Kocham cie Polsko"i mnie śmy na sie przypomnialo apropo![]()
Już to kiedyś obgadałyśmy na forum,z Rogalską no przestań nieJ
Mi sie Confi kojazy z Marzena Rogalska akurat leci "Kocham cie Polsko"i mnie sie przypomnialo apropo![]()
bo większość na imprezy poszła
chyba pijana wtedy byłam, bo nie kojarzę..FIorencja ,nam wszystkim się tak kojarzyJuż to kiedyś obgadałyśmy na forum,
trochę nie ładnie w czyimś kompie grzebać.trza im historię kasować...
nie wiem gdzie wy podobieństwo widzicieFIorencja ,nam wszystkim się tak kojarzyJuż to kiedyś obgadałyśmy na forum,
z Rogalską no przestań nie

.

.Mati zachwycony prezentami:-).I pomyśleć ,że 8 lat temu o tej porze to leżałam na położnictwie zmeczona ale szczęsliwa z pierworodnym u boku.Ale ten czas leci.Dobra ale do rzeczy.Zaczynam nadrabiać
...co to za grzebanie... tylko swoje usuniesz...trochę nie ładnie w czyimś kompie grzebać.
w grzywce...nie wiem gdzie wy podobieństwo widzicie