Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, ze choroba juz jej przeszla 

no, al efakt, zdrowko juz nie to. Nie wiem jak to dunki robia, ze srednia wieku na porodowce maja 35 lat i jakos daja potem rade z takimi wielkimi dunskimi dziecmi ;-)
lekarz powiedzial, ze po drugim dziecku wolniej sie macica obkurcza i ze takie krwawienia sa normalne, ale mnie to jakos dalej troche matwi. No, ale lekarka bez gadania skierowala mnie do ginekologa i kazala podejsc od razu, bez dzwonienia i spytac, czy mnie przyjmie od reki. Takze przyjal mnie po godzinach pracy w sumie i uspokoil mnie, wiele wiecej niz to usg mi raczej nie zrobia, bo co innego? Takze wypada mi tylko przeczekac te krwawienia, wyniki krwi mi sie poprawily odkad biore zelazo, takze wg nich lepiej jest nic nie robic. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak, jak mowila ginekolog w szpitalu, ze to moze trwac do 7-8 tyg po porodzie, bo sie wykoncze ze stresu, mysle, ze martwie sie tak bardzo bo po urodzeniu Luski mialam taki duzy krwotok 
mam grupe anglojezyczna, takze nawet nie wiem, kogo sie spodziewac ;-) doradzcie mi, jak sie przygotowac? Pielegniarka zadzwonila i powiedziala, ze mam tylko podac kawe, herbate i wode, ale mysle, ze jednak upieke na szybko jakies muffinki, a Wy co robilyscie??
Skoro masz grupę anglojęzyczną, to kobietki pochodzą pewnie z różnych krajów, a wiadomo co kraj to obyczaj :-) Tak więc możecie się nawet umówić by za każdym razem było tradycyjnie tak jak w krajach z których pochodzą co może być bardzo fajnym doświadczeniem, a możecie równie dobrze po prostu uniwersalnie kawa, herbata, sok i jakieś ciasteczka.
No i moje plany szukania pracy musiałyby na chwilę stanąć w miejscu, a w sumie zależy mi jak najszybciej coś znaleźć... eh takie dylematy. W sumie to jak coś znajdę i naprawdę będę miała z tym zębem sytuację podbramkową, to nie będzie mi łatwo jako świeżemu pracownikowi wziąć wolne...no i sama nie wiem co robić. Podróż tylko busem, bo mąż nie może nas zawieźć, a samoloty strasznie drogo wychodzą (my jesteśmy z Poznania)
A Ty masz zamiar szukac pracy? Czy moze wracasz do szkoly?