reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jest tutaj moaj mama:), dzieki zceu moge pracować<czasami> bo z ta praca w moim przypadku raz jest raz jej nie ma:/
Tak świeta spedzilismy tutaj.To nasze pierwsze i mam nadzijee ze osttanie na obczyźnie bo wogóle ich nie odczułam. Moze to kwiesta przyzwyczajenia.A na Bd 4 mieszkam od 2 tyg. wczesniej mieszkałam na BD5 praktycznie przy littl horton lane.
A ty pracujesz?czy siedzisz z dzieciaczkami?

Teraz siedze w domu,ale jak milam tylko Kube to pracowalam 2 dni w tygodniu.Tutaj na szczescie jakos da sie wyzyc z jednej pensji :tak::tak:
A ta twoje kolezanka pisze tutaj na forum??/zdradz nam ktora to;-);-):-p:-p:-p:-D:-D

wiesz co znam ja od ok,2 tyg pracujemy razem.
MarzenaM włansie znalazłam ja teraz. Nie wiem jak długo tutaj jest ale cąły zca s w pracy zachwala wec spróbowąłm poki co mam problem z opanowaniem tego profilku ale mam nadzieje ze z zcasem.

Czesc

I juz po swietach, zaraz bedzie nowy rok i wszystko od nowa sie zacznie. ja tez objedzona, nawet na wage nie staje, bo szkoda sobie psuc dobry humor. Jutro wyjezdzamy w gorki, ciag dalszy imprezowania. Szkoda tylko, ze sniegu nie ma. Doris, mam nadzieje, ze Wam napada do lutego, bo co kiepsko jak na razie.

Ampar - no fotek troche sie pstryka, co z tego wyjdzie to zobaczymy po powrocie. Chyba musimy kupic nowy aparat, bo ten cos nie zawsze chce dzialac. A Szymek, spryciula, dziadka kapcie wypatrzyl.....

Nefretete - to chyba jakies fatum, bo nam tez nawigacja siadla i jechalismy w ciemno. Ale udalo sie dojechac.

4 muchy - udanych zakupow :-)

oleska - no my tez czekamy z niecierpliwoscia na Twoje rozwiazanie :tak:

BozenaM - witamy na forum, kolejny chlopczyk, ciekawe gdzie te wszystkie dziewczynki sie podzialy? ;-):-)

A ja korzystajac z okazji chcialabym od razu zlozycz zyczenia noworocze, bo odezwe sie dopiero w styczniu.

Zycze Wam wszystkim szampanskiej zabawy sylwestrowej, a w Nowym Roku duzo radosci i milosci i zeby bylo jeszcze lepiej niz w tym starym.
sdsdsd.gif

Kasia,j-No ja tez patrez z przerazeniem na ta pogode:-(i mam nadzieje ze do lutego napada:tak:bo sie chyba wsciekne jak nie bedzie,ja tutaj wszystko na snieg sobie kupuje:tak:
No i Wam tez zycze Szczesliwego Nowego Roku i Szamapanskiej zabawy w tej Starozytnosci:-D:-D:-D:-D

Dzieki Dorota.
A moze w UK znow spadnie snieg? Ja dalej nie wiem co robic w przerwie. Nie mam odpowiedzi co do Mackowego paszportu. Moze pojedziemy do Szkocji albo do Kornwalii. Duzo miejsc jeszcze jest do zobaczenia.

A w ogole to mi sie teraz zamarzyla Japonia. Moj brat tam byl na wyjezdzie sluzbowym i jak opowiada to inny swiat. Zdjecia niesamowite. Ale to za pare lat, jak dzieci podrosna, bo leci sie 12h. Np i czytam ten blog z Japonii, tutaj prowadzi na BB dziewczyna, jak dzieci sie ucza jezyka, jak ona sobie radzi, jak to wszystko wyglada.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry