niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
hej kobitki
Szymek zasnol, wiec ja szybciutko pisze ,
Ladnie sie zrobilo wiec pojdziemy na spacerek , mam malego szala
, bo paczka mi idzie juz 3tyg, moze w tym tyg, dojdzie. dostalam list ze paczka jest w Leeds , nie mam pojecia czemu
, zadzwonilam do nich i powiedzieli ze przysla - tylko pytanie kiedy , moze nastepne 3tyg.
Wiecie , kolo mojego domu w sobote zmarla 20 letnia dziewczyna, ponoc przedawkowala, za duzo narkotykow i alkocholu, Straszne , taka mloda , przeciez ona dopiera miala 20 lat , cale zycie przed soba.
No , ale ponoc pochodzila z alkocholowej rodziny, nie wiem co tu sie ostatnio dzieje, bija sie , umieraja , chyba tzreba ziemnic miejsce zamieszkania.
Wlasnie co do miejsca zamieszkania, to czekamy i czekamy i nic zadnej odpowiedzi z Housingu.Prawie minelo pol roku, poprzednio dostalismy po miesiacu od zlozenia aplikacji.
Dziewczyny wczoraj bylismy na Foster , i tak sobie poogladalam ciuszki w Mother care, cudne swiateczne ubranka dla maluszkow:-), poprostu cudenka , nawet skarpeteczki , a takie smieszniutkie.
Mam zamiar kupic trzy zestawy dla Szymka , zeby synek cale swieta byl swiatecznie ubrany;-):-).
No to pomarudzilam troszkie , zmykam cos porobic , kiedy synek jeszcze spi.
papa
piszcie co tam u was.
Szymek zasnol, wiec ja szybciutko pisze ,
Ladnie sie zrobilo wiec pojdziemy na spacerek , mam malego szala

, bo paczka mi idzie juz 3tyg, moze w tym tyg, dojdzie. dostalam list ze paczka jest w Leeds , nie mam pojecia czemu
, zadzwonilam do nich i powiedzieli ze przysla - tylko pytanie kiedy , moze nastepne 3tyg. Wiecie , kolo mojego domu w sobote zmarla 20 letnia dziewczyna, ponoc przedawkowala, za duzo narkotykow i alkocholu, Straszne , taka mloda , przeciez ona dopiera miala 20 lat , cale zycie przed soba.
No , ale ponoc pochodzila z alkocholowej rodziny, nie wiem co tu sie ostatnio dzieje, bija sie , umieraja , chyba tzreba ziemnic miejsce zamieszkania.
Wlasnie co do miejsca zamieszkania, to czekamy i czekamy i nic zadnej odpowiedzi z Housingu.Prawie minelo pol roku, poprzednio dostalismy po miesiacu od zlozenia aplikacji.
Dziewczyny wczoraj bylismy na Foster , i tak sobie poogladalam ciuszki w Mother care, cudne swiateczne ubranka dla maluszkow:-), poprostu cudenka , nawet skarpeteczki , a takie smieszniutkie.
Mam zamiar kupic trzy zestawy dla Szymka , zeby synek cale swieta byl swiatecznie ubrany;-):-).
No to pomarudzilam troszkie , zmykam cos porobic , kiedy synek jeszcze spi.
papa
piszcie co tam u was.
. Jakby tego wszystkiego bylo malo Gabrys strasznie przechodzi zabkowanie. Od ok 2 tygodni z dnia na dzien tracil apetyt i byl coraz bardziej marudny, a od 5 dni nie chce jesc prawie wcale, budzi sie w nocy co pol godziny, goraczkuje, placze, marudzi, ma biegunke i odparzony tylek, no poprostu masakra. My z moim oczy na zapalki i tak go nanczymy na zmiane calymi dniami i nocami
. Dzis poszlam z nim do gp, a ten potwierdzil tylko, ze to zeby. Boze kiedy to sie skonczy
??? No dobra tyle u mnie... Mysle, ze jak to przeczytacie to zrozumiecie mnie, dlaczego tak rzadko z Wami rozmawiam.
, tylko dorosli ich nie rozumieja. A tak wogole to bardzo Cie podziwiam, ze w tak zaawansowanej ciazy, masz jeszcze sile dla malego rozrabiaki.
No ale jeszcze troche i kolejne usg mnie czeka. Może dowiem się przed Wigilią...i oświadczę wszysktim przy stole. Fajnie by było...