Wkleje Ci Niunka wieczorkiem dobrze, mozesz wlozyc do wanny- ja nie wkladam bo nie mieszkam sama i wanna nasza nie jest tak czysta jak wanienka Blanki, a mycie wczesniejsze przed kapiela moze byc grozne bo nie zawsze wszystkie srodki czystosci sie zmyja. Jak Blania bedzie wieksza juz siedzaca (i bedziemy mieszkac sami) to wtedy bede jak wkaldac do wanny. tak tak jest bardzo stabilne ale Moja Blanka jak siedzi w tym to sie nozkami odpycha od walsnej wanienki i tak sie slizgaBuziaczku czy mozesz mi wkleic fotke tego bialego siedzonka - lezaczka do wanienki, bo chce kupic i nie wiem jakie, czy ja to moge ten wlozyc bezposrednio do wanny? I czy jest to stabilne w wannie. Tak ogladalam zdjecia Blanki jak sie kapie i patrze a tak wszystko w pianie. A uszka tez moczysz?
Moze wyda cie sie banale pytanie ale co tam. To jak z tymi uszkami.

Specjalnie nie mocze jej uszu , ale jak dostanie sie tam woda do po kapielce czyszcze jej patyczkiem a reszta sama wyschnie (noca) - wiesz co ja nie wkladam Blance daleko patyczka do uszu by za duzo woskowinki nie wyjac ktora chroni ucho przed uszkodzeniem i miedzy innymi woda tak bardzo sie nie dostaje...tak Mi sie wydaje 
gdzies tak wyczytalam ...
pozdrawiam i polecam siedzonko - reka nieboli od trzymania i dziecko ma wikszy komforcik podczas kapielki;-);-);-);-)
, Synek spioszek i mama tez
.