reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

roksanna1ale sie usmialam:-):-):-)z twojego zdenerwowania,ale ja tez nie lepiej sie wpienilam:-D:-D
no moja nikolka dzis wczesniej wykapana bo zrobila mi niespodzinke,a pozatym jadla twixa i byla cala w czekoladzie:-D:-D:-D. ja dzis mam wieczorny relax z gazetka:-):-) maz mi kupil cosmopolitan:tak:wiec mam lekturke:tak:

reklama
ROKSANA- A ty tam idziesz do pracy???
AGNIESZKAUK-oj mi Dawid tez przed chwila taka smierdzaca niespodzianke zrobil:-D:-Dale najgorsze jest ze on ostatnio nie daje mi sie przewijac i niestety we dwojke musimy to robic:szok::szok:
KASIA8118-ja tam nie wiem ,czemu ty nic nie widzisz:-D:-D:-D:-D:-Da imiona macie juz jakies wybrane?/

roksanna1 nie denerwuj sie tak :-) chociarz one chyba wszystkie nas troche wkurzyly ale Ty jak pojechalas :tak::tak::tak: no nie moge z Ciebie :-D

moja dzidzia ja pracuje w takiej fabryce przy pakowaniu no i jeszcze bede do 1 czerwca pracowala wiec jeszcze miesiac ... no ale dobrze ze teraz chociarz stac przy tasmie nie musze bo daja mi krzeselko teraz :tak::tak::tak:

Hej
Ja juz dawno w domu ale spalam z malym 3 godziny:tak:
katin- dziekuje bardzo za spotkanie i ciasto i salatke;-) i milo bylo was poznac z mojadzidzia- ale ci dobrze tak bez krepacji wsuwasz za dwoje:-D:-D
kasia8118- no babeczka ci rosnie jak nic:-D:-D:-D:-p
Doris78- dobrze ze janusz na nocki pracuje co do przewijania:-D:-D:-D A ja tez ta kreske na usg widze:tak:

Co do chorych postow to mi tez szkoda slow:no::eek:

Kasiu jak juz pisalam Mamie tej dziewczynki szukałam w necie zdjecia na avatar i natrafilam na to dalam je bo mi się spodobało Gdybym wiedziala ze będa z tego takie nie przyjemnosci to nie zrobilabym tego:zawstydzona/y: Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie:-);-)Mam nadzieje ze nie gniewacie sie na Mnie???? chociazz macie takie prawo:-(

reklama
roksanna1-super gratulacje.znam to miejsce bo kiedys tam pracowala siostra mojego meza,to jest bodajrze niedaleko albo na tongstreet.a co zrobisz z matylda jak bedziecie oboje pracowac z lukaszem??

Do góry