reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!
kasia8118
no to w sumie masz racje odnosnie swojego podejscia,mnie rowniez bylo obojetne ale jak polozna powiedziala ze to dziewczynka to oboje sie poplakalismy ze szczescia :-D
a tak wogole to co planujecie w piatek?
Dziewczyny czy ktoras moze slyszala o wodospadach w Ingleton? wczoraj znalazlam to miejsce w interecie no i dlugi weekend sie zapowiada wiec nie wiem czy nie warto byloby tam pojechac :sorry:
katin wspomnialas o pierogach... ja juz wieki nie jadlam a narobilas mi apetytu tylko nie mam gdzie kupic sera w poblizu a nie chce mi sie isc az na miasto :baffled:

reklama
MOJADZIDZIA-ja kiedys mialam ulotke z tymi wodospadami,no ale ja jak zwykle zgubilam ale duzo osob mi to juz polacalo:tak:
A w piatek mamy isc do chinskiej,ale tak pod wieczor,bez dzieci,posiedziec pogadac i przy okazjii cos zjesc:-)Idziesz tez??

Katin obiecałaś dzieciom pierogi to już teraz nie masz wyjścia :-D:-D:-D No przecież im nie odmówisz.:-D:-D Ale się wkopałaś. Trzeba było im wczoraj obiecać jak było 6 rąk do pomocy:-D:-D
Doris78 w takim wypadku ja się na razie nie umawiam, jak się coś zmieni to przybędę, w przeciwnym wypadku z znowu mnie ominie chińskie :-:)-(

Matylda wtrąbiła całą cebulę, samą :szok::szok::szok:. Śmierdzi niesamowicie.

cześć kobitki:-)
roksana-nie no ja z Ciebie nie mogę,ale dowaliłaś z tymi buźkami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie musisz mi gratulować niestety,bo to nie z zadnego hausingu te domki tylko na własną rękę się staramy zmienić..z cholernego Accentu mamy 30 punktów i lipę,jakieś slipy dostaliśmy do wysyłania co 3 miesiące,że nie rezygnujemy z mieszkania od nich:eek:tylko narazie nie mają nic dla nas:baffled::baffled::baffled::happy:
a w Home haunterze też lipa,bo jak chcialam zabidować to np58 lub47 miejsce więc szukamy sami,bo się nie doczekamy a nam ciasno i grila nie można zrobić..o!:-p:sorry::-):-):-):-)
ampar-szukamy na bd8 lub bd9 żeby mój męzuś miał blisko do pracy,trochę czrno ale idzie przeżyć:tak::-D:szok::-D:-D
kasia8118-piękne imię na chłopca Oliwier:tak::tak::tak:

dziewczyny chetnie bym poszła z Wami do tej chińskiej ale niestety mam już wieczór zaplanowany w piątek:sorry::happy::-);-);-);-)

hej dziewczynki :-D
bylam dzis na tym cukrze :eek: i w tym bib tez mi nie powiedzieli o dodatkowym skanie w 34 tygodniu , ale poszlam tam do okienka gdzie jest skan i sie zapytalam czy moze sprawdzic kiedy bede miala bo jestem juz w 26 tygodniu i mam dopiero jeden tutaj robiony no i babka sprawdzila i powiedziala ze jutro moze mnie dac na skan ale na bd 5 do innego szpitala no i sie zgdzilam i dala mi list wiec jutro ide zobaczyc dzidzka ale sie ciesze :-):-):-)

kasia8118 no ja tez bym dziewczynke bardzo chcialam a teraz to mysle zeby zdrowe tylko bylo bo to najwazniejsze :tak::tak::tak: no ale u Ciebie podobno widac kreseczke no ja sie na tym nie znam :-p

dziewczynki ja w piatek tez moge isc do tej chinskiej :tak::tak::tak:

roksanna nie moge z Matyldy :laugh2: cala cebule jak to mozna zjesc:-p:szok:

ja byłam w chinskiej na Thorton Rd.,ale kolezanki wspominały ze warto tez isc koło pabu loyds,
wiec moze wszystkie spotkamy sie koło duzego telebima??tylko o ktorej??
mi posuje 18. a Wam?

Roksanna ja sie kiedys udławie przez twoje i Doris opowiesci :-D:-D jak ide czytac co naskrobałyscie to zawsze mam cos w rece do jedzenia, no i jak trafie na opowiesci o dzieciach co one potrafia to wymniekam:-D:-D
Natalko90 bedzie nam miło jak dołczysz,tylko wypowiedz sie o ktorej Ci pasuje?
Czekamy na zdjecia ze skanu,:tak: Doris zaraz rozszufruje co to za płec:-D

roksana-ALE taka surowa cebule????:szok:normalnie szok:szok:ale wiesz to dobrze jak lubi:-Dcebula zdrowa,daj jej jeszcze czosnek:-D:-D
No i moze w piatek bedziesz miala wolne:-)
NATALKA-no to fajnie ze masz skan,to jutro bedziesz wiedziala co tam masz w brzuszku:-)albo i nie:-D
KATIN-mi tez pasuje 18 ta:-)Ja bym proponowala ta chinska przy lloydsie latweij bedzie sie umowic:-)
Tylko szkoda ze tak w sumie malo dziewczyn bedzie:-(

reklama
Do góry