N
natalka90
Gość
kasia.j a Ty sie wybierasz jutro na chinszczyzne??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-);-);-)

Miałam się wybrac do siostry na kawę bo pewnie się za mną stęskniła ale Marcel obudził się dzisiaj w beznadziejnym humorze i kilka razy wyprowadził mnie z równowagi i mi się odechciało z domu wychodzic
dziewczynki bylam na tym usg z dzidzka wszystko dobrzeno i bede miala coreczke
ale sie ciesze ;-);-);-)
![]()
a przede wszystkim zdrowej dziewczynki
Jak dasz Jej na imię?tylko ja mam nadal jakies dziwne przeczucia ze bedzie chlopiec a tu kolejne sukienusie zakupione![]()
Nawet teraz przed wyjazdem do Polski obawiałam się że tym razem lekarz dopatrzy się siusiaka ale już trzeci lekarz wypatrzył pipkę więc chyba już nie ma wątpliwości
natalka90 ja poki co przytylam ok 9,5kg no i pewnie jeszcze troche dojdzie,troche poszlo w tylek i nogi ale najwiecej oczywiscie w brzucholek![]()
Ale jakoś tego nie czuję
dobrze ze chociarz jeden domek Ci sie spodobal ;-) i co przeprowadzicie sie do niego czy dalej bedziesz szukala ??
chyba ze mi sie cos odmieni 

no tak ty mozesz spac spokojnie,ja mialam tylko jeden scan wiec troche sie obawiam,dobrze ze w razie czego moge odsprzedac sukieneczki natalce90 

chyba juz swoje wysiedziałam sama w domu
Raz tylko byłysmy na kawie.a jedna z tych mam ma 3 tygodniowego bobaska ,wiec spotkanie było u mnie , bo najblizej mieszkam przedszkola
ja oczywiscie ide na chinska.
oczywiscie czekamy na wiescisylwia.m malutka bedzie miala na imie Klaudiachyba ze mi sie cos odmieni
![]()

sylwia.m a co ty masz takie problemy z tym internetem?

ja już z siebie wychodzę
Teraz np nie wchodzi mi żadna strona oprócz BB
Dobrze, że chociaż to