Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec ja tez moge sie spotakc :-)
ale jestem wredna ,wiem
Robie wtedy albo nalesniki,albo je mieso z zupy z jakas surowka ,albo jakas pizze sobie zrobi

to zalezy tez jaki sie ma ogrodek bo na starym domku mielismy bardzo duzy i na rok wynosilo chyba1200 ale nie jestem pewna
? tam tylko ruscy jezdza

nie mialam wogole ochoty pisac moj byly odezwal sie do mnie w niedziele i mam taki metlik w glowie teraz 
ja tez mam te skurcze w ludkach juz nie wiem co z tym robic 

Zjemy cos na miescie z dzieciaczkami. Zrobilam wczoraj na obiadek zapiekanke, co by zuzyc jak najwiecej z lodowki i wyobrazcie sobie, ze jak dalam Mackowi to wyjadl tylko ziemniaki. Reszte zostawil
Ale jak fajnie radzil sobie lyzeczka
I tak zauwazylam, ze ostatnio tylko ziemniaki by jadl. Jak dostal rybe z frytkami, to wyjadl frytki, a talerz z ryba mi oddal
Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe, bo dwoch niejadkow to chyba nie przezyje.

Zmienia się natomiast to co je. Raz są to tylko ziemniaki, innym razem tylko mięso. Albo po prostu dziobie. 

W Polsce to norma. Dzięki temu skurcze w łydkach powinny się skończyć. Pomyślcie sobie, że skoro Wam magnezu brakuje to dziecku też. Bo niby skąd ma to dziecko go wziąć jak matka nie ma. Odstawcie kawę bo wypłukuje magnez.
a ja brak pomysłu co dzisiaj
Misio pojechał mi na dwa dni:-(Kasia8118 wiesz moze gdzie tu na bd2 są kulki i ile kosztują
moze dzisiaj z mała dla odmiany gdzieś tutaj.