reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia ja kupiłam witaminy w Polsce nazywają się Prenatal :tak:.W pierwszej ciąży używałam innych ale zapomniałam nazwy:baffled:.Marta84 ja tam jestem chętna na jakieś spotkanie :tak: tylko ze mały cały czas chory:-(.BożenaM nie zabardzo wiem co Ci odpowiedziec moze przejedz sie do tego hausingu i wyjaśnij sprawe osobiście mi się wydaje że tak zawsze jest łatwiej:tak:.

reklama
Ja juz mala wykompałam i poszła spać jak niemowle:-Dmyslalam ze popołudniu spala 3,5h to troszke nam to zajmie ,a tu niespodzianka:-pto chyba przez te kulki:-p
Marta 84 przyznam ze talent niesamowity:szok:a jak mozna sie z ta pania skontaktowac:confused:może nie teraz ,ale za jakiś miesiąc ja sie pisze:-p
Jezeli chodzi o poknik za tydz to ja nic nie obiecuje ,bo u nas to różnie bywa.:sorry2:
Kasia 8118 Mieszka sie super tym bardziej ze mieszkanko słoneczne jak diabli mam wschodnio-zachodnie mieszkanko.Wiec słonce wzaleznosci od pory dnia.I do tego balkon jak jes chwila słonca to mała odrazu ląduje na balkonie:cool2:fakt ze to nie ogródek ale zawsze coś.Natomiast jezeli chodzi o sasiedztwo to z tym kiepsko,rano wstajemy i w autko :-)zadko kogo kolwiek widuje.

katin - ten akurat odwzorowywała ze zdjęcia. Rozmiar A4. Ale maluje wszystko i wszystkim:-D:-D:-D
BożenaM - no to my są dwie - narazie. A ten grill to taki połączony z wędkowaniem ma być w ten długi weekend.

Hej
Ja jeszcze tylko prasnac pare rzeczy i wlosy i jestem zwarta i gotowa:tak:
W egipcie ponoc ponad 30 stopni wiec przy tej pogodzie w anglii nie uwazam ze wywalilam kaske w bloto:-)

katin- ja nie wiem skad ta wyobraznie u dzieci:szok: Jak nieraz slysze szymona czego on tam nie robil albo opowiada mi np ze cos koo niego lezy i zaraz bedzie tego uzywal czy ja chce z nim a ja biedna niczego nie widze i rzne palanta;-):cool2:
jstysiak- super ze masz balkon. U mnie niestety niet:-(
Marta84- ja nie wiedzialam jeszcze kiedy ale moze byc za tydzien. Jak moj nie kupi jeszcze wedki najwyzej pozyczy od szymonka- wazne ze czas bedzie milo spedzony;-)
mojadzidzia- jak lubisz to tez ci poslodze- slicznie wygladasz;-) serio serio;-)
bozenam- ja kompletnie nie kumam o co im chodzi:no: Na nastepne spotkanie wez te listy to postaram sie pomoc;-)
Doris78- na twoim miejscu bym negocjowala- chlopakow jak byk jest trzech i ten trzeci wcale nie maly- ja sie bede tego trzymac;-):-D:-D:-D

Ja sie zegnam na tydzien. Moze jeszcze potem zajrze.
Papa

witam dziewczynki :tak:
mojadzidzia kasia8118 mi tez lekarz w polsce zalecil witaminy i biore nazywaja sie centrum materna :tak: i jest tam tez magnez a skurcze w lydkach i tak mam :baffled:

ampar rozmowa byla nawet taka na plus wydaje sie ze cos zrozumial ale zobaczymy na jak dlugo i jak to bedzie .... jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu :tak::tak::-D milego urlopu :tak::tak:

Dziewczyny ja wpadłam tylko pożegnac się z tymi co wyjeżdżają :tak:.Pogody chyba życzyc nie muszę bo chyba nigdzie nie jest gorsza niż w Anglii:tak::-D.Trzymajcie się ciepło i szybko wracajcie:tak:;-).

Ja tez na chwilke powiedziec pa-pa i do uslyszonka za jakies 2-3 tygodnie :-D Mam nadzieje, ze Wam troszeczke slonko tu poswieci.

Witma co to za pogoda :wściekła/y:normalnie szok:wściekła/y:.W taki dzień jak dziś ciesze się ze nie muszę nigdzie wychodzic z domu:tak:.No to zapowiadają się nudy :-(.Dobrze ze to piątek to mój tylko 5 godzin w pracy i rodzina w komplecie :tak:.A wy dziewczyny macie jakieś plany?

reklama
Wczoraj padłam i nie zdązyłam życzyć udanej podróży. Dziewczyny bawcie się dobrze:tak::tak::tak:

Kasia8118 - ja mam plan siedzieć przed telewizorem i nic nie robić nie wiem tylko jakie plany ma moja córka:-D:-D:-D

Do góry