mojadzidzia
Fanka BB :)
katin jak spotkanie w czwartek to i ja na chwilke wdepne...no moze na dluzsza chwilke bo masz moja ulubiona herbatke ;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, tęsknię za nim. Zawsze inaczej jak pies w domu. Może później, na razie mam w planach jeszcze jedną kruszynkę, więc trzeba poczekać na psa. Teraz kupiłam świnkę morską, tej przynajmniej nie trzeba wyprowadzać na spacer
. To jeszcze zdjątka mojego byłego psiaka i obecnej świnki ;-)
i nie chce słyszec zadnych argumetow typu:spacery,szczepienia,wyjazdy do Pl 
chce widziec,chce

tzn.dostałam list,ze mam iść dzisiaj ale już wszystkie szczepienia chyba miał
no nic ale się przespaceruję...przynajmniej ładna pogoda ma być dzisiaj:-):-):-)

.Wracając do sprawy nocnika to ja w sumie muszę jakiś kupic bo wczoraj mi pęk ten stary i fakt że nie przecieka ale kiepsko to wygląda
.Tylko mam dylemat czy kupic taki najtańszy czy bardziej wymyślny
.katin ja w czwartek raczej odpadam ale dzięki za zaproszenie;-).Mój mąż czasami grywa na jakimś boisku blisko ciebie w piłkę w piątki o18 więc jeżeli Ci będzie pasowac to mogę Ciebie odwiedzic.Tylko nie wiem czy to nie jest zbyt pózno
.
pewnie tez bedzie ladnie
U nas tez J i Kuba by chcieli psa,ale u nas problem sam sie na razie rozwiazuje bo mieszkamy w bloku
wiec mam spokoj,ale jak kiedys bedziemy mieszkac w domku to sadze ze ten temat znowu wroci
A NA ktora jutro??

ze urodzialas blizniaczki i pisalas na bb z porodowki ze sie boisz ze zaraz trzecie wyskoczy
ja to mam sny 

- ja wczoraj caly dzien przespalam
Zapytam ja i dam wam jej numer jak cos bo ona tez w ciazy- ale 16tydzien to powinno byc ok;-)

A z wlosow tez jestem bardzo zadowolona
a ze jestes nie do zycia to nic dziwnego,bo ja wczoraj zaczełam cos robic dopiero koło 20 jak parowa sie skonczyła
a dlaczego myslicie o Skipton??to troszke daleko , co z praca Pawła ??