Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja bardzo chetnie bede z wami chodzic na basen,dzis pytalam HV i powiedziala ze juz mozemy,ale to dopiero jak wrocimy z Polski. Ja jestem zmotoryzowana wiec nie bedzie problemu.Buuuu, czemu wy wszystkie kobietki z Leeds mieszkacie tak daleko ode mnie...:-( Myślałam że w końcu będę miała z kim na basen jeżdzić...:-(

Zresztą już mamy lekcje pływania w soboty, więc weekendy odpadają. 

obudzil sie po 7 na butle i zasnol z mamunia w lozku 

odzi o siadanie to nadal kurcze jest niestabilne i zaczyna mnie to martwic ale wiem wiem u kazdego dziecka jest inaczej ;-) zaczyna powolutku sie podciagac do roznych rzeczy ale nozki stawia na paluszkach 
Ja co prawda zmotoryzowana nie jestem (a wręcz przeciwnie- mam strach przed prowadzeniem samochodu! ), ale od czego są autobusy:-) Świetnie by było jakbyście się zdecydowały!! Słyszałyście o basenie na Holt Park? Councilowski, ale specjalnie przystosowany dla dzieciaczków. Jeździłam tam z moim w weekendy, ale już mu się znudziło mnie wozićZresztą już mamy lekcje pływania w soboty, więc weekendy odpadają.
Lea tak kocha wodę że z chęcią chodziłabym z nią też w tygodniu (przy tym jest też mniejszy tłok). A nie mam z kim i samej się nie chce:-( Tak więc jak będziecie chciały (mówię Wam warto oswajać dzieci wcześnie z wodą), to dajcie tylko znać kiedy, a ja już lecę z Wami :-)

, wiec jade do polski , mam juz kupiony bilet( tani wiec spoko) pewnie wiecej zaplace za samego dentyste.
Smiesznie bo dupka wierci jak na wybiegu:-)
.superrrrrrrrrrr
wszystko takie drogie.Oczywiscie w porownaniu do zarobkow.
. Jesiek nawet nie zaplakal bo koscielny jest naszym sasiadem i zagrzal wode
, byl bardzo grzeczny a pod koniec zasnal i przespal powrot do domu i caly obiad.