Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hi,hi ja jeszcze nawet nic nie naszykowalam do spakowania,nie mam kiedy,Krzysiek ciagle w pracy. Pewnie spakujemy sie dopiero w sobote rano,bo wyjezdzamy dopiero okolo 14![]()
i ciagle sie musze pilnowac z tym co mowie, bo potrafi to potem wykorzystac przeciko mnie, doszlismy ostatnio z Bartkiem do wniosku, ze chyba zostanie politykiem albo prawnikiem, bo ma takie gadaneKama nie jestesmy blizniaczkami,ja jestem starsza o 3 lata:-)Sylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne![]()

Ale bardzo duzo ludzi nam mowi ,ze wygladamy jak blizniaczki
Chociaz my uwazamy ze nie jestesmy do siebie podobne

ale to dobrze,pewnie jestes z niego dumna?

Sylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne![]()

Czasmi zdarzało się że ludzie nas mylili
Raz taki gościu w pracy powiedział do Doroty " oooo widzę że fryzurę zmieniłaś". Dorota zdziwiona o co mu chodzi a on pomylił ją ze mną

Kurcze caly czas mamy problem z internetem, Przechodzi nam zasieg na 3G i nie mozna sie polaczyc.

ale jestem wtedy wściekła

czesc dziewczyny
Tesknilyscie za mna?
:-)
:-)Dawid tez juz sie opalil,to dobrze ze kupilam mu krem na slonce.Niby jest wiatr i nie czuje sie tego ciepla ale niezle grzeje.

Ale teraz mam sposob na Kube ,jak nie chce isc do szkoly