Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dobrze, że oni tak wcześnie chodzą spać, bo jak nie miałabym ani chwili dla siebie to chyba bym zwariowała
On spał a ja trzymałam go pionowo i oklepywałam plecki. Poszliśmy do lekarza no i niby infekcji nie ma ale coś tam w płucach albo oskrzelach rzęzi, lekarz podejrzewa astmę
Dostaliśmy jakiś lek wziewny na 2-3 tygodnie i do kontroli. 

U nas też tak było.
ja mam to dziadostwo od dziecka,da sie ztym zyc ale uciazliwe
:-(Sroda mi pasuje i ta godz tez ,nawet lepiej jak dla nas
i obadasz co bedzie dalej
serio myslalam ze padne z nerwow

Boziu mysle ,przeciez nie bralam go!!ale potem mysli zaczely sie platac
a tu wakacje za pasem ,wyjazd
ale najgorszy koszmar to ze tam jest 10 letnia wiza do USA

a nie mowilem CI???

moze wiecie kiedy wreszcie przyjdzie do nas wiosna??? bo czuje sie jakby nadal byla zima
wogole od kilku dni czuje sie do bani,za kilka dni @
a dzisiaj jest apogeum,bo glowa mi peka i na wymioty mnie zbiera,nawet paracetamol nie pomaga 
zabaweczke i opaske odbierzemy przy okazji ;-) nie doradze ci rowniez w kwesti fryzjera bo Gosi udalo sie mnie wcisnac na piatek,a kiedy ty chcesz wlosy robic?

a ja juz sie modliłam zeby byla 19 i zeby poszla spac
a gdzie w Keighley jest basen ?? ja bym chciala z Claudia isc ale wiem ze jest w Skipton a tu jest tylko jeden ale tam dla dzieci nie ma
chyba ze jest jeszcze jakis
i bez drzemki ja nie wiem jak ona to wytrzymuje 
ja dlatego na ebay nic nie kupuje kupilam tylko raz sliniaczki i wozek ale nowe do urzywanych rzeczy nie jestem przekonana 
pewnie sie nie mozesz doczekac kiedy bedzie wszystko gotowe
a kiedy sie przeprowadzacie ??

Też dzisiaj bardzo zmarzłam. Na pewno w końcu i Nadusi wyjdzie ząbek
Wyobrażam sobie jak musiałaś się wystraszyć tym charczeniem.

Próbuje dalej

Szkoda tylko ze powod do zgody smutny- oby wszystko bylo ok z marcelem

a po poludniu mam zaproszenie na darmowy zabieg oczyszczania twarzy , jakies maseczki i pierdółki bo kolezanka otwiera zaklad w menston i potrzebuje kroliki doswiadczalne 

to moze w takim razie i ty umow sie z Gosia,ja jestem z niej b zadowolona
ja tez sie dzisiaj na zakupy wyjazdowe wybieram bo brakuje mi kilku rzeczy,tylko z kasa krucho wiec nie poszaleje 

jak ona daje rade????????????