Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak dobrze, że oni tak wcześnie chodzą spać, bo jak nie miałabym ani chwili dla siebie to chyba bym zwariowała
On spał a ja trzymałam go pionowo i oklepywałam plecki. Poszliśmy do lekarza no i niby infekcji nie ma ale coś tam w płucach albo oskrzelach rzęzi, lekarz podejrzewa astmę
Dostaliśmy jakiś lek wziewny na 2-3 tygodnie i do kontroli. 

U nas też tak było.
ja mam to dziadostwo od dziecka,da sie ztym zyc ale uciazliwe
:-(Sroda mi pasuje i ta godz tez ,nawet lepiej jak dla nas
i obadasz co bedzie dalej
serio myslalam ze padne z nerwow

Boziu mysle ,przeciez nie bralam go!!ale potem mysli zaczely sie platac
a tu wakacje za pasem ,wyjazd
ale najgorszy koszmar to ze tam jest 10 letnia wiza do USA

a nie mowilem CI???

moze wiecie kiedy wreszcie przyjdzie do nas wiosna??? bo czuje sie jakby nadal byla zima
wogole od kilku dni czuje sie do bani,za kilka dni @
a dzisiaj jest apogeum,bo glowa mi peka i na wymioty mnie zbiera,nawet paracetamol nie pomaga 
zabaweczke i opaske odbierzemy przy okazji ;-) nie doradze ci rowniez w kwesti fryzjera bo Gosi udalo sie mnie wcisnac na piatek,a kiedy ty chcesz wlosy robic?

a ja juz sie modliłam zeby byla 19 i zeby poszla spac
a gdzie w Keighley jest basen ?? ja bym chciala z Claudia isc ale wiem ze jest w Skipton a tu jest tylko jeden ale tam dla dzieci nie ma
chyba ze jest jeszcze jakis
i bez drzemki ja nie wiem jak ona to wytrzymuje 
ja dlatego na ebay nic nie kupuje kupilam tylko raz sliniaczki i wozek ale nowe do urzywanych rzeczy nie jestem przekonana 
pewnie sie nie mozesz doczekac kiedy bedzie wszystko gotowe
a kiedy sie przeprowadzacie ??

Też dzisiaj bardzo zmarzłam. Na pewno w końcu i Nadusi wyjdzie ząbek
Wyobrażam sobie jak musiałaś się wystraszyć tym charczeniem.

Próbuje dalej

Szkoda tylko ze powod do zgody smutny- oby wszystko bylo ok z marcelem

a po poludniu mam zaproszenie na darmowy zabieg oczyszczania twarzy , jakies maseczki i pierdółki bo kolezanka otwiera zaklad w menston i potrzebuje kroliki doswiadczalne 

to moze w takim razie i ty umow sie z Gosia,ja jestem z niej b zadowolona
ja tez sie dzisiaj na zakupy wyjazdowe wybieram bo brakuje mi kilku rzeczy,tylko z kasa krucho wiec nie poszaleje 

jak ona daje rade????????????