reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej
ja jakos przezylam ten dzionek,choc ciezko bywalo
mala juz wykapana zaraz spac idzie:tak:
SYLWIA-wlasnie wiem bo tez bylam dzis w Pikniku i juz nie bylo kalarepki:-(i powiedzialam ....ooo a ja moim kolezanka polecilam a tu juz niema:-D:-D
ale pewno zamowia jesli im ladnie zeszly
kupilam za to duza ladna salate,wiec byla do obiadu z sosikiem francuskim knor:tak:
MONIA-a to maly spryciarz albo spryciulka:-Dno wlasnie a czemu masz to 2 usg??pierwsze slysze ze robia :baffled:
AGAAM-nie ma sprawy,czekam jutro:tak:
DOMINISIA-dzieki jakos przezylam:tak: a w collegu tak ,tak strajkuja ,wiem widzialam:tak:;-)
znikam mala lulu klasc a sama poczytam i kolacyjke zrobie :tak:
jutro z rana do play group idziemy potem w koncu na miasto:tak:

reklama
Katarina-nie martw sie ja tez tak kiedys zrobilam W tesco:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nawalilam caly wozek zakupow a potem przy kasie zamiast nasza debetowka chcialam zaplacic moja stara-notabene juz nie wazna:szok:,obie niebieskie i z tego samego banku,wlozylam i to samo pin i nie pasi ,wiec babka znow i znow i tez zablokowali,jesz sie sprzeczalam z kobieta -i mowie do niej jaki do cholery mam pin wbic jak to jest moj!!!!:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zakupy zostaly odstawione,A.potem odebral,a ja sie na chacie dop kapnelam co sie stalo,trzeba bylo dzwonic do baku zeby odblokowali:szok::szok::zawstydzona/y:

Katerina ja miałam kiedyś identyczną sytuację i też w primarku:tak: Tyle że ja nie wbiłam już 3 raz pinu tylko poprosiłam koleżankę którą akurat tam spotkałam żeby wyłożyła za mnie. Jak się później okazało ja użyłam karty mojego męża. Mamy w tym samym banku i ja źle spojrzałam na nazwisko:baffled:

Graziul powiedzieli że w środę lub w czwartek będą znów mieli kalarepki więc ja tam obowiązkowo pojadę:-D

Odpowiadam na pytania. Tak więc babeczka, która robiła mi usg powiedziała, że dokładnie nie widzi wszystkich narządów i nie może skonczyć usg. Moja koleżanka też miała taką sytuację miesiąc temu i też jej kazali przyjechać jeszcze raz.
Ponoć na tym usg oceniają rozwój narządów itd i jeśli dziecko jest źle ułożone muszą badanie powtórzyć. Serce udało się zobaczyć i jest ok, ale na resztę muszę poczekać.

Eh jak teraz już z dzidzi taki psotnik to ciekawe co będzie jak się urodzi hihi.

witam z wieczorka :-)

moja gwiazda własnie usneła a ja ogarne pojde sie kapac i tez chyba lulu :-D

katarina no to niezle sie pewnie wstydu najadłas w tym primarku :sorry2:

sylwia wyobraziłam sobie Marcelka jak usnoł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

czesc ja dopiero teraz bo jakos czasu nie mialam najpeirw przyjechala kaska potem zawiozlysmy dziewczyny na balet trzeba bylo zrobic obiadek a potem wiki chciala bajki na komputerze a mi kazala ogladac telewizje niedawno wrocil P wiec trzeba bylo mu obiadek dac a wiki poszla sie kapac juz sobie sama wode nalewa i plyn do kapieli idzie sama:tak::tak::tak::tak::tak:dzis dzwonili do mnie z nursery i maja przyjsc 15czerwca na rozmowe super
monia ta wasza dzidzia to taka wstydliwa troszke ale mam nadzieje ze nastepnym razem pokaze co chowa miedzy nozkami:-D:-D:-D:-D:-D
sylwia to z Marcelka maly chomiczek zostawil sobie na pozniej jakby zglodnial:-D:-D:-D
ja kalarepe kupowalam chyba w morissonie o ile sie nie myle:tak::tak::tak:
ampar ja tez tak chce chociaz sie zrelaksowalas
natalka a ja slyszalam ze tam jest czysto wiec juz sama nie wiem kiedys mi znajoma mowila ze jak jest ta slizgawka na zewnatrz no chodzi mi o ta rure to pakole powbijali tam gwozdzie a na drugi dzien ktos tamtedy zjezdzal wiec wyobrazcie sobie co to byl za koszmar tej osoby zjezdzajacej az mnie ciary przeszly jak pisze o tym
oki zmykam trzeba Wiki wyciagnac z wanny milej nocki i wyspijcie sie :tak::tak::tak:

Hej!

Dopiero teraz mam chwile, żeby naskrobać bo Adam był okropnie marudny. Prawie cały dzień na rękach. Miał małą temperature i teraz nie wiem czy to przez zęby (bo widać już przebijającą się drugą dolną jedynke) czy to dodatek do kataru:dry: A zjadł dziś tyle co kot napłakał:-( Dziękuje za życzenia:-)

Monia- to dopiero łobuziak/łobuziara;-) z Twojego maleństwa. Tak wszystkich trzymać w niepewności:-) Dobrze, że chociaż troszke dało się przebadać i serducho zdrowe:tak:
Natalka- byliśmy pare razy na tym basenie z linka. Tam jest mały basenik dla młodszych dzieci i nie zauważyłam żeby było brudno. Przynajmniej nie bardziej jak gdzie indziej:sorry2:
Katarina- ale się wstydu najadłaś:sorry2::-D Ale nie przejmuj się. Znam takiego gape (czytaj Jarek;-)) co 3 razy źle wbił pin do swojej karty:-D Zapomniało mu się:dry:
Ampar- nie za dobrze Ci??? Kosmetyczka, wakacje:no: a ja zaraz padne z zazdrości:dry:;-):-D No a Szymonek to super dzielny chłopak.
Sylwia- będę koczowała w Pikniku w środe od rana i wykupie wszystkie kalarepy a potem sprzedam Ci po 5 funtów:-D
Doris- jak remont? Pewnie masz już dosyć
Graziul- współczuje nocki. U nas też była tragiczna. Adam bardzo często się budził:baffled: Oby dziś było lepiej
Żaneta- przyznaj się, że znowu masz kaca i stąd te błędy:-D;-);-);-) Jeśli chodzi o kupki to poczekaj pare dni i jak nie przejdzie to wtedy idź do GP.
Agaam- jak można wstawać o takiej godzinie do pracy:szok::szok::szok: To o której P chodzi spać? Łącze się w bólu co do nieprzespanej nocy:-(

Nie wiem czy wszystkim odpisałam ale musze kończyć bo J chce mi zabrać laptopa:wściekła/y: Pa pa

Moj juz tez spi, co prawda nie na rekach i nie z pelna buzia ale za to u nas w sypialni bo mam lenia:tak:

Ania1812
- woooow drugi zabek:szok: No to moze rzeczywiscie od tego goraczkuje:tak:A i nie masz mi czego zazdroscic - niedlugo ty bedziesz miala zycie jak w madrycie bo leb do biznesu to ty masz- chodzi mi o kalarepki oczywiscie;-)
Sylwiam- no wlasnie o to chodzi ze musimy byc juz na lotnisku o 15 i pomyslalam ze moze nie dam szymcia do przedszkola tylko zajade do ciebie- ale bylam kochana mama i dalam dziecku wybrac:crazy:
Katarina- wyobrazam sobie jak sie poczulas przy kasie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tyniaiwiki- szymon idzie sam pod prysznic z gory- tzn odkreca prysznic i sie bawi tak przez 15min:szok:- nawyki z basenu:-D:-D:-D

A ja mam dzisiaj meza wieczorem:szok: Co by tu z nim porobic:-D:-D:-D

Witam drugi raz:tak:.Moja dzieciarnia śpi od jakiś 30minut więc mam luz.R pewnie zaraz wróci z siłowni to będzie z kim pogadac:tak:.
Ampar3 nie wiem co z jutrem bo w sumie jestem już wstępnie umówiona z Natalką :sorry2:.No chyba że to jakoś po drodze :baffled:.
sylwia.m chętnie bym wpadła gdyby spotkanie było o 10 ale wiem że Ci nie pasuje :tak:.Postaram się byc następnym razem;-).Kurcze nie miałam jeszcze okazji napic się twojej kawki z ekspresu:-(.
aniu1812 teraz mi się przypomniało że pytałaś mi się o przepis na pierogi.Ja daje wszystkiego tak na oko mąka,olej,woda ciepła.Jeżeli chodzi o farsz to najczęściej jest z pieczarek bo taki Krystian lubi najbardziej :tak:.
monia pewnie jesteś trochę zła :sorry2:.Ale i tak masz super jeszcze dwa tygodnie i kolejne usg:tak:.
katarina ale numer:tak::-D.

reklama
To znowu ja:-D:-D

Kasia8118 przecież nie musisz czekac do następnego spotkania tylko przyjechać ot tak na kawkę:tak:

Ania1812
niestety za dużo byś nie zarobiła bo ja napisałam że kupiłabym tylko jedną na całą rodzinkę:-p
Biedny Adaśko, wszystkie ząbki naraz mu idą i się męczy:-(

Ampar no jak to co?? kulululu:-D:-D:-D

Do góry