Monia22310
Fanka BB :)
Cześć wszystkim.:-)
Ja jak zwykle nie mam do przekazania żadnych rewelacji.
Pewnie jak się mała urodzi będę miała więcej do napisania.
Alex -Gratulacje! ja też dostałam list z propozycją cytologii, ale moja położna powiedziała, że będę ją miała po ciąży, że w ciąży nie robią. Najlepiej zapytaj swojej położnej jak to jest.
Renuska - nic się nie stało, no ale co do rodzenia masz racje mój termin zbliża się wielkimi krokami.
Natalka - buziaczki dla Claudii, teraz to już mała dama.
Tynia i Wiki - mam nadzieję, że moja mała też będzie ładnie spała, jak na razie buszuje całą noc.
Agaam - nie wiedziałam, że staracie się o drugą pociechę.:-)
No nic teraz zmykam ogarnąć dom papa.
Ja jak zwykle nie mam do przekazania żadnych rewelacji.
Pewnie jak się mała urodzi będę miała więcej do napisania.

Alex -Gratulacje! ja też dostałam list z propozycją cytologii, ale moja położna powiedziała, że będę ją miała po ciąży, że w ciąży nie robią. Najlepiej zapytaj swojej położnej jak to jest.

Renuska - nic się nie stało, no ale co do rodzenia masz racje mój termin zbliża się wielkimi krokami.

Natalka - buziaczki dla Claudii, teraz to już mała dama.

Tynia i Wiki - mam nadzieję, że moja mała też będzie ładnie spała, jak na razie buszuje całą noc.

Agaam - nie wiedziałam, że staracie się o drugą pociechę.:-)
No nic teraz zmykam ogarnąć dom papa.

:-(, ale musze przyznać szczerze, ze byłam zbyt leniwa na pisanie , a i wieczorem już po całym dniu mi się nie chciało. Przez to siedzenie w domu "jestem jakaś taka do d..y" . Christopher daje popalić. Można powiedzieć, że to małe ADHDx10. Katastrofa. Nie usiedzi na miejscu, nic go na dłużej nie zainteresuje. A jak gdzieś z nim idę to tylko za nim biegam, by czegoś nie nabroił. Jedyne wolne jakie mam to jak idzie spać, czyli tak po 20-20,30. A i tak nadal w nocy pije i trzeba kilka razy do niego wstawać. 

-herbatka oczywiscie;-)
:-(wiec wsz mi zostalo na dzis
No nic moze jednak uda nam sie cos wymyslec
tez w miejscu szczepienia bylo takie twarde ale juz pomalu schodzi pod wplywem masowania